32 C
Vaslui
29-iun.-2022

Soldaţii ruşi, demoralizaţi: „Se împuşcă în picior pentru a merge acasă”. Mărturiile militarilor luaţi prizonieri în Ucraina

Trupele ruse trimise în Ucraina sunt atât de demoralizate încât recurg la diferite tertipuri pentru a evita războiul. În acelaşi timp, soldaţii ruşi luaţi prizonieri vorbesc despre ordinele pline de cruzime prin care li se cere să omoare civili.

De mai bine de trei săptămâni Rusia atacă în continuu Ucraina. O operaţiune de ocupare ce se dorea rapidă s-a transformat într-una de durată, rezistenţa ucrainenilor fiind una surprinzătoare pentru toată lumea.

În timp ce soldaţii ucraineni îşi apără ţara, trupele ruse se demoralizează şi realizează că au fost minţite de conducătorii de la Moscova.

Potrivit agenţiei de presă belaruse NEXTA, o conversaţie interceptată a forţelor ruse sugerează că trupele sunt disperate şi „caută muniţie ucraineană pentru a se împuşca în picior şi a merge la spital”, relatează Daily Star.

Într-o altă conversaţie interceptată, care a fost făcută publică sâmbătă (12 martie), un soldat rus este auzit spunând: „Ne e frică. Furăm mâncare, intrăm în case. Ucidem civili. Ofiţerii ruşi se împuşcă în picior pentru a merge acasă. Există cadavre peste tot. Au strâns opt vagoane de marfă.”

Citeste mai mult: adev.ro/r8xocy

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here