Solistul trupei Taxi, replică în versuri pentru cei care nu poartă mască: Nu-s toţi deştepţi ca tine, ţara e plină de proşti ca mine

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu (55 de ani), le-a dedicat o poezie tuturor celor care nu vor să poarte mască de protecţie. Versurile cântăreţului vin după ce solistul Dan Bittman a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19.

Dan Teodorescu le-a dedicat o poezie tuturor celor care nu vor să poarte mască de protecţie împotriva virusului SARS-CoV-2. Versurile solistului trupei Taxi vin la câteva zile după declaraţiile controversate făcute de Dan Bittman. ERATĂ: În articolul iniţial, era menţionat faptul că Dan Teodorescu făcea referire strict la cântăreţul Dan Bittman. “Dacă ar fi fost dedicată domnului Bittman, aş fi avut grijă să nu existe niciun echivoc. Când atac pe cineva o fac foarte clar, cu nume şi prenume”, a transmis solistul.  “Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio pandemie; Morţii sunt făcuţi din pix, la mişto, se ştie. Dar problema e că nu-s toţi deştepţi ca tine. Ţara e plină de proşti (foarte proşti) ca mine. De-asta te rugăm, în cor, să porţi şi tu mască. Ce să-i faci, atâta poate mintea noastră flască. Dar dacă tot eşti deştept, hai, mă, fii şi bun! Mai ales că nu e mult până la Crăciun. Fă o faptă bună, pentru proşti, de sărbători: Poartă mască! Îţi vom fi recunoscători. De vei fi privit, de un alt deştept, cu silă, Zi-i că te-a rugat un prost şi că ţi-a fost milă. Nu-ncerca să ne explici, că e inutil; Suntem proşti; nu merge nici direct, nici subtil. Nu te mai certa cu noi, că te afectează. Pân’ la urmă, ştii cum e: cel deştept cedează”, sunt versurile scrise de Dan Teodorescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/qip7ty
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ