3.3 C
Vaslui
28-nov.-2022

Solomon, deputatul de tristã amintire!

- Advertisement -

ATAC Mirabela Onel, presedinta organizatiei PP-DD Bârlad, si încã trei colegi pe listele electorale de consilieri, au organizat ieri o conferintã de presã, unde împreunã au atacat conducerea PSD Bârlad, reprezentatã de deputatul Adrian Solomon si de primarul Constantin Constantinescu, candidatul PSD Bârlad la functia de primar, pentru al treilea mandat. Rând pe rând, cei patru au prezentat urmãtorul comunicat de presã:

„Cu pãrere de rãu, am observat cã actualul primar al Bârladului, în loc sã fie un exemplu pentru tinerii politicieni din oras si sã initieze dezbateri cu ceilalti contracandidati, a preferat sã se ascundã la televizor dar si pe stradã miseleste, în spatele directorului sãu de campanie, încã deputatul Adrian Solomon. Adrian Solomon este deputat în Parlamentul României, presedintele organizatiei PSD Bârlad si seful mafiei PSD din Primãria orasului nostru. Acesta nu a reusit pânã în momentul de fatã sã se facã cunoscut decât prin scandaluri, amenintãri si ilegalitãtile din Primãria Bârlad. Consilierii PSD au initiat ei un proiect de hotãrâre pentru rectificarea de buget pe trimestrul IV, desi Legea 273, privind finantele publice locale, spune clar cã numai ordonatorul de credite (în spetã primarul municipiului Bârlad) poate initia proiecte de hotãrâre pentru veniturile si cheltuielile din bugetul local, iar consilierii vin doar cu amendamente si apoi aprobã. Desi este primul la scandal din judet, Adrian Solomon este ultimul la proiecte legislative cu un numãr de 10 motiuni de cenzurã la care a participat, toate respinse. De asemeni, din 20 de initiative legislative sase au fost respinse definitiv si încã nici una aprobatã, conform site-ului Camerei Deputatilor (http://www.cdep.ro/). Scandalurile la care a participat sunt însã de notorietate arãtând multiplele fatete ale acestuia:

1. Adrian Solomon, bãtãus si recuperator – acesta a agresat într-un club local împreunã cu actualul viceprimar Traian Petcu pe inspectorul ADPFR – Viorel Brumãras, ce se afla în exercitiul functiunii. Pe de altã parte, Solomon nu ezitã, în 2010, sã cearã pedepsirea „exemplarã” a unui subprefect care îl „amenintase” pe un primar spunându-i: „Noi doi o sã mai discutãm si altfel”.

2. Solomon, bufonul – El este cel care, în 2007, când era viceprimar al Bârladului, enervat de faptul cã prim – ministru Cãlin Popescu Tãriceanu nu si-a anuntat vizita în localitate, a adus o fanfarã pentru a-i cânta acestuia marsuri funebre. Când a ajuns parlamentar nu a fãcut altceva decât sã stea în balconul Camerei Deputatilor, cu trombonul. Interventiile la portavoce au fãcut de râs renumele Colegiului „Gheorghe Rosca Codreanu”, politicienii bârlãdeni care au rãmas de-a lungul timpului în istorie si Bârladul.

3. Solomon, mafiot în stil italian L-a amenintat cu moartea pe Mihai Rãzvan Ungureanu dacã dupã vizita de la IRB nu va veni sã discute cu autoritãtile locale din Bârlad. I-a promis cã va avea soarta premierului italian Aldo Moro (gãsit mort, împuscat într-un portbagaj de masinã).

4. Adrian Solomon, ciocoiul Sef al PSD Barlad a reusit într-un timp foarte scurt sã creeze o adevãratã caracatitã infractionalã la nivelul conducerii Administratiei Publice Locale Bârlad. El este cumãtru cu consilierul local Costãchescu, cel care coordona spaga cãtre primarul Constantin Constantinescu, acesta din urmã fiind nasul de cununie al lui Solomon si cumãtrul lui Dumitrascu Viorel de la Urban Proiect, firma de constructii ce gestioneazã majoritatea proiectelor Primãriei. Totodatã Solomon îl tine în brate pe viceprimarul Traian Petcu al cãrui tatã este pur întâmplãtor directorul Spitalului Municipal Bârlad. Adrian Solomon a achizitionat împreunã cu sotia în 2009, 500 mp conform declaratiei de avere înregistratã în 14/06/2011 la Camera Deputatilor. Din aceeasi declaratie de avere reiese cã domnul Solomon are o îndemnizatie de 4800 lei lunar ca deputat. Adrian Solomon este total neserios, motiv pentru care cerem public demisia, functia pe care o detine este datã tot de bârlãdeni prin votul lor”, au spus rând pe rând cei patru candidati la functiile de consilieri locali din PP-DD Bârlad, în frunte cu Mirabela Onel, presedinta PP-DD Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.