Solomon si postarea mârlãneascã pe Facebook, care-i poate aduce un dosar penal

TUPEU… Deputatul Mihai Botez a fãcut greseala de a-l ataca pe deputatul Adrian Solomon! Cel din urmã, „comunistul iluminat”, l-a fãcut albie de porci pe useristul sef din Vaslui!

OFUSCAT… Deputatul Solomon, în stilu-i caracteristic, a postat pe Facebook, în plinã campanie electoralã, cel mai nefericit mesaj împotriva deputatului USR Mihai Botez. Acesta îl acuzã cã în tinerete a fost un chelner la un club de striptease, cã este „prea prost”, iar în final publicã o fotografie în care deputatul apare în prezenta unei femei, în ipostazã mai intimã, în restaurantul Galmondo din Bârlad, cu mesajul „Ghici cine sunt personajele? O fi acel moment în care i-a promis cã o va face vice”. Acesta face aluzie la fostul candidat la primãria Bârlad, Ana Maria Vintilã, care atentie, nu este persoana din acea fotografie. Mai mult, deputatul Botez sustine cã acel moment imortalizat de spionii lui Solomon în restaurant este de acum trei ani, nicidecum din ultimele luni cum insinueazã bufonul Solomon. Trebuie precizat cã deputatul USR nu este cãsãtorit, iar întâlnirea sa din restaurant este una cât se poate de fireascã. Adrian Solomon nu este la primul derapaj de acest gen. Iesirile sale lui sunt arhicunoscute, de la amenintãri cu moartea, când i-a spus fostului premier Mihai Rãzvan Ungureanu cã va avea soarta lui Aldo Motro dacã opreste la Bârlad, pânã la glume macabre, cum a fost acea când i-a pus lui Tãriceanu marsul funebru. Apoi a urmat momentul în care a sãrit la bãtaie la un functionar al statului care venise într-un club sã încaseze drepturile de autor pe muzicã si nu în ultimul rând celebra poveste de la shaormeria din Centrul Vechia al Bucurestiului. De data aceasta, deputatul a fãcut-o latã, fiindcã publicarea acelei fotografii poate fi un pic penalã. Si mai penal este faptul cã Solomon îsi urmãreste contracandidatii pe care-i fileazã si îi fotografiazã în momentele intime.

Dreptul la viatã privatã este unul din cele mai importante drepturi ale omului. În noul Cod de Procedura Penala, în art. 226, este prevãzutã infractiunea de violare a vietii private, incriminându-se astfel mai multe fapte care privesc intimitatea persoanelor. La aliniatul doi al acestui articol este specificat faptul cã „divulgarea, difuzarea, prezentarea sau transmiterea fãrã drept a sunetelor, convorbirilor ori imaginilor cãtre o altã persoanã sau cãtre public se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, iar în aliniatul unu se specificã cã fotografierea, captarea sau înregistrarea audio a unei persoane aflatã într-o locuintã sau încãpere ori dependintã tinând de acesta sau a unei convorbiri private se pedepseste cu închisoarea de la o lunã la sase luni. Iatã, în viziunea noastrã, ce reguli în încãlcat Adrian Solomon, care acum este si student al Facultãtii de Drept din Iasi si ar fi trebuit sã stie aceste lucruri. Dar, crescut la scoala de politruci a lui Buzatu, deputatul pesedist încearcã sã formuleze ideea cã alegerea viceprimarului Bârladului se face într-un restaurant, în ipostaze mai intime. În conditiile în care Mihai Botez va face plângere penalã, e posibil ca zâmbetul strengãresc a lui Solomon sã disparã si cel care „o sã se frece ca porcul de gard” va fi chiar el.

Adrian Solomon vs. Mihai Botez

În postarea pe Facebook, Adrian Solomon a  folosit  un limbaj  atât de deplasat, încât  credem cã  dacã Botez ar fi fost în fata lui, se alegea si cu o bãtaie zdravãnã, mai ales cã acesta e destul de atletic. Expresii de genul „ un biet chelner la Petricã Dunca la striptease” sau „tu esti prea prost” sunt cu mult sub nivelul decentei, chiar dacã este campanie electoralã. În replicã, deputatul USR  vine cu o replicã de bun simt, arãtând cât de mare este minciuna pesedistului sef.  „Postarea PSD este plinã de minciuni, dar minciuna la PSD este a doua lor naturã. Am lucrat în vacanta de varã dintre clasele a unsprezecea pre a doisprezecea ca ospãtar la pizzeria Stadion. Acolo nu era nici un bar de striptease. Atunci  aveam 17 ani si voiam sã fac un ban, sã nu mai cer la ai mei. Munca de ospãtar este una cinstitã. Cât despre fotografia publicatã de Solomon, în care mã aflu într-o ipostazã mai apropiatã de o persoanã de sex feminin, este fãcutã  în primul  meu an de mandat  când am iesit cu o fatã din Bârlad de vreo 2-3 ori, dar nu s-a închegat vreo relatie stabilã. Nu era vorba de nicio membrã de partid si nici nu intentiona sã devinã”, a precizat pentru cotidianul Vremea NOUÃ, deputatul Mihai Botez.

Postarera care l-a scos din pepeni pe Solomon

SCÂNTEIA…Iatã care a fost postarea lui Mihai Botez care l-a enervat atât de tare pe Solomon si l-a fãcut sã reactioneze atât de violent. Ce spune useristul sunt lucruri arhicunoscute de toatã lumea si dezbãtute în presã de mult timp, însã Solomon a vrut sã-i aplice o „corectie exemplarã” . „Dacã ati auzit de Adrian Solomon, probabil ati auzit într-un context negativ. Este o sursã interminabilã de jigniri si arogantã.  Adrian Solomon este deputatul care s-a autocarecterizat ca fiind un comunist luminat, într-un stat în care milioane de oameni au avut de suferit din cauza comunismului. Aflat deja la al treilea mandat de deputat, cãutându-l pe al patrulea, domnul Solomon s-a remarcat mai mereu prin declaratii scandaloase si situatii în care a pus judetul Vaslui într-o luminã negativã. Stirea care a fãcut de curând înconjurul presei a fost scandalul fãcut de acesta într-o shaormerie, când a refuzat sã poarte masca, certându-se cu un casier de altã nationalitate  si adresându-i  insulte, cel putin  la limita rasismului. Dar,  evident, scandalurile  nu  sunt un lucru nou în viata domnului Solomon. În 2012, l-a amenintat pe Mihai Rãzvan Ungureanu cu soarta lui Aldo Moro, un fost premier italian care a fost rãpit si ucis. Nu a fost primul astfel de episod. În 2007, când era viceprimar, Adrian Solomon l-a întâmpinat pe viitorul prieten, Cãlin Popescu Tãriceanu, cu o fanfarã care a intonat un mars funebru. Ura pentru justitie i-a unit peste ani pe cei doi. În perioada în care bârlãdenii si multi alti  cetãteni protestau împotriva exploatãrii gazelor de sist, Adrian Solomon tuna si fulgera împotriva companiilor si americanilor. Imediat ce s-a schimbat guvernul si PSD a venit la putere, Solomon a fãcut o schimbare de 180 de grade în favoarea exploatãrii gazelor. Interesul cetãtenilor nu a fost niciodatã o preocupare pentru el, ci doar punctele electorale. Încã 4 ani de mandat pentru  Solomon  înseamnã  încã 4 ani de stiri negative despre judetul Vaslui.”, concluzioneazã în postarea sa deputatul Mihai Botez.

Replica lui Solomon, o mostrã de mârlãnie pesedistã 

POSTARE… „Vãd cã USR Bârlad nu are altã treabã decât sã se frece ca porcul de gard (expresie arhaicã româneascã) de mine fãcând o compilatie de clisee liberal-frustrate despre tot felul de vrãjeli. Ca sã fii deputat, sã te cheme Mihai Botez si sã nu stie nimeni de tine, sã nu fi aflat cineva din Parlament cã esti deputat, atunci este jenant. Pãi  cum vine  mãi NIMENI în  drum care esti, sã  perorezi  în  permanentã  ineptii de astea despre un OM care TE IGNORÃ?!  Nu pricepi, mãi Botez, cã esti un biet CHELNER  la Petricã  Dunca la striptease? Cã  eu mi-am fãcut scoala la timp? Cã  ai mult de recuperat? Tu te poti compara cu un parlamentar cu experientã  de trei mandate?. Tu esti prea prost …pregãtit ca sã contezi . Tu rãmâi ãla  cu rucsacul  care într-un mandat ai  adunat 160 000 de lei. Cum? Eu nu am reusit în trei mandate. E clar cã din punctul ãsta de vedere îi fac de rusine pe alegãtorii mei. Eu las alegãtorilor mei zeci de legi initiate de mine si care se aplicã, sute de rapoarte semnate de mine ca presedinte al comisiei de muncã si care au devenit legi, mii de rapoarte de respingere ale unor initiative legislative semnate ca secretar sau presedinte al comisiei de muncã în ultimii 12 ani! USR si Botez? Niste nimeni pe drum!” scrie Adrian Solomon.

„PS: Ghiciti cine sunt personajele? O fi acel moment în care i-a promis cã o face Vice? Deputat Adrian Solomon”, încheie acesta en-fanfare.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ