spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Solomon, terminatorul paracios!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

CIRC IN TRANDAFIRI… Deputatul Adrian Solomon a fãcut o fixatie pentru senatorul PDL Vasile Pintilie, pe care-l atacã ori de câte ori are ocazia, uitând cã bârlãdenii asteaptã altceva de la el. Ieri, Solomon a mai dat o mostrã de penibilism în fata presei locale, sustinând cã Pintilie a “uitat” sã-si completeze corect “Declaratia de interese” pe care a depus-o la Senat, pe 3 noiembrie a.c.. Profesorul bârlãdean, ajuns deputat în 2008, sustine cã în declaratia cu pricina nu se regãsesc contractele pe care firmele senatorului le-ar avea cu statul, la diverse administratii locale, amenintând cã va sesiza Agentia Nationalã de Integritate (ANI). în replicã, senatorul Vasile Pintilie a precizat cã “deputatul Solomon este analfabet din punct de vedere economic si trebuie sã mai învete ce sunt acelea contracte”.

Rãzboiul declaratiilor dintre deputatul PSD Adrian Solomon si senatorul PDL Vasile Pintilie continuã, cel care stârneste scandalurile fiind deputatul Solomon, care nu pierde nicio ocazie de a-l ataca pe senator. Dupã bãtãlia declaratiilor datã la începutul acestei sãptãmâni între cei doi parlamentari, week-endul este incendiar. Deputatul Adrian Solomon s-a dezlãntuit furibund asupra senatorului Vasile Pintilie, atacând “Declaratia de interese” pe care acesta a depus-o la Senat pe 3 noiembrie. “Senatorul Dabija si-a pus pe 3 noiembrie, pe site-ul Senatului aceastã declaratie de interese. Numai cã, senatorul a omis la capitolul « Contracte » acele contracte câstigate de firmele sale, care sunt vreo trei sau de sotia sa ori rudele de gradul I, care înseamnã mamã, tatã, copii, încheiate cu firmele de stat sau cu autoritãtile locale. Aceastã hârtie va face obiectul unei sesizãri la ANI, pentru cã, cel putin eu, stiu de peste douã miliarde de lei, pe care domnul senator le-a câstigat de la o Primãrie mai apropiatã de sufletul nostru decât de altele. Prin urmare, domnul Pintilie sã-si vadã de ograda domniei sale si sã fie el cel mai corect om din tarã si pe urmã sã-l intereseze, ca pe Dabija Vodã, soarta adversarilor sãi sau a altor întreprinzãtori, care nu i-au luat nimic. Pentru curiosi, este vorba de Primãria Bârlad, pentru care firma senatorului a furnizat consumabile, calculatoare etc. Mãcar aici ar fi trebuit sã fie serios si sincer si mesajul meu cãtre senatorul Pintilie si toti cei din PDL este simplu si direct: Hristosi sã fiti, nu veti scãpa nici în mormânt! “, a precizat deputatul Adrian Solomon.

“Solomon este analfabet din punct de vedere economic”

Contactat telefonic, senatorul Vasile Pintilie a precizat cã firmele sale nu au niciun fel de contract cu statul român. “Nu existã niciun fel de contract. încã o datã se confirmã faptul cã Solomon este analfabet din punct de vedere economic. Dacã o institutie a statului cumpãrã en-detail de la orice firmã, orice produs, respectiv pixuri, cernealã, hârtie de scris etc., aceasta nu înseamnã cã între Primãrie si magazinul respectiv existã un contract de distributie. El nu stie ce este acela un contract. Probabil cã în afara celui cu ANL-ul, Solomoin n-a mai fãcut altul în viata lui. îi recomand sã mai studieze un pic de economie” a declarat senatorul Vasile Pintilie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

105 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.