20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Somerii din mediul rural, asteptati la cursuri gratuite

- Advertisement -

Asociatia de Initiativã Localã Roman 2002, în calitate de furnizor de formare profesionalã, a finalizat cu succes primele grupe de formare profesionalã în comunele Rebricea (judetul Vaslui), Horia si Adjudeni, (judetul Neamt), respectiv Beresti Bistrita (judetul Bacãu).

Un numãr de 118 participanti la programele de formare profesionalã au sustinut deja examenul de absolvire obtinând certificarea CNFPA în antreprenoriat. În plus, au fost acordate 39 de premii în lei în valoare unitarã de 180 lei absolventilor cursurilor de formare profesionalã din comunele Rebricea, jud Vaslui, si Horia, jud. Neamt, care au îndeplinit conditiile din Regulamentul de premiere prezentat tutoror participantilor la programul de formare.

Organizatorii anuntã cã sunt încã locuri pentru cei care doresc sã se înscrie la cursurile de formare profesionalã de initiere în antreprenoriat, sãnãtate si securitate în muncã si dezvoltare personalã în Regiunea de Nord Est destinate somerilor din mediul rural din judetele Vaslui, Neamt, Bacãu, Iasi, Suceava, Botosani. Acestea sunt gratuite pentru somerii din mediul rural si se vor organiza în functie de cerere în comunitãti rurale din judetele regiunii de dezvoltare Nord Est. Cursurile sunt organizate de SC Romair Consulting SRL, în calitate de Lider de parteneriat, alãturi de Asociatia de Initiativã Localã Roman 2002 si SC RGIC Consultanãã SRL în cadrul proiectului „Dezvoltare durabilã în comunitãti rurale”, contract POSDRU 110/5.2/G/89660, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste în OAMENI!”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.