27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Sore s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Mircea Julean, după 8 ani de relație

Sore nu mai formează un cuplu cu tatăl fiicei sale, Mircea Julean, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de opt ani de zile. Vedeta însăși a fost cea care a dat vestea fanilor, cu puțin timp în urmă.

Este sezonul despărțirilor în showbiz! Sore și partenerul ei, Mircea Julean, au decis să pună capăt relației lor. Cei doi au format un cuplu opt ani de zile și împreună au o fetiță, pe nume Erin, în vârstă de șase ani.

Fanii solistei au fost teribil de surprinși de faptul că Sore și iubitul ei au ales să-și spună ,,adio”, mai ales că nimic nu prevestea o astfel de ruptură. În urmă cu câteva luni, Sore și fiica ei au apărut în cadrul unei emisiuni și părea că totul mergea foarte bine în viața personală a artistei.

În ciuda imaginii afișate în public, adevărul era cu totul altul în familia lui Sore. Artista a dezvăluit că, de fapt, ea și Mircea Julean nu mai formau de ceva vreme un cuplu. Sore a ținut să sublinieze, în mesajul transmis pe rețelele de socializare, că cei doi vor fi mereu o familie și este recunoscătoare pentru tot ceea ce au trăit și au construit împreună…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sore-s-a-despartit-de-tatal-fiicei-sale-anuntul-637087.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here