spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Sorin Cîmpeanu vrea mai multe ore de sport pentru elevii de liceu

- Advertisement -

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că vrea să crescă numărul orelor de educație fizică și sport în școlile din România. „Eu aș vrea să creștem de la o oră pe săptămână la două ore pe săptămână”, a spus Sorin Cîmpeanu. În prezent, planurile cadru prevăd deja câte două ore de educație fizică și sport pe săptămână la clasele primare și la gimnaziu. Doar elevii de liceu au câte o singură oră de sport pe săptămână.

Sorin Cîmpeanu vrea mai multe ore de sport pentru elevii de liceu.
„Eu aș vrea să creștem de la oră pe săptămână la două ore pe săptămână”, a spus ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Realitatea Plus.De altfel, ministrul Educaţiei anunţa în martie că planurile cadru pentru liceu, clasele IX-XII, cele care stabilesc disciplinele și numărul de ore alocat acestora, vor fi gata în toamna aceasta și ar urma să intre în vigoare de anul viitor, potrivit edupedu.ro.

Prin amânarea acestor planuri-cadru elevii care intră în toamnă în clasa a IX-a vor face ore după vechile planuri-cadru. Se întrerupe astfel ciclul actual de schimbare curriculară început în 2012, ajuns acum la clasa a VIII-a.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.