Sorin Oprescu și alți patru șefi de secție au fost demiși: „Bineînțeles că o să o contest”

Sorin Oprescu a anunțat că va contesta decizia și a numit „lamentabil” motivul pentru care și-a pierdut funcția. Sorin Oprescu și alți patru șefi de secție de la Spitalul Universitar din București au fost demiși. Sorin Oprescu, a convocat o ședință pentru raportul de gardă cu toți membrii secției pe care o conduce. Protocolul Ministerului Sănătății și ordinul intern emis de managerul spitalului au interzis aceste întâlniri în timpul pandemiei și le-au cerut medicilor ca astfel de discuții să se poarte doar online.

Sorin Oprescu a fost filmat de camerele de supraveghere ieșind din sala de ședință, urmat de alți 11 oameni, medici și asistenți. Alții au rămas în acea cameră. Toate persoanele par să poarte măști, chiar dacă, spre exemplu, în imagini se vede un cadru medical care o poartă sub bărbie, lucru condamnat de epidemiologi și infecționiști.

Oprescu era șeful secției de Chirurgie generală IV. Într-o declarație pentru Antena 3, fostul primar al Capitalei a anunțat că va contesta decizia și a numit „lamentabil” motivul pentru care și-a pierdut funcția. …https://www.bzi.ro/sorin-oprescu-si-alti-patru-sefi-de-sectie-au-fost-demisi-bineinteles-ca-o-sa-o-contest-3968534?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=National
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ