18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Sorin Ovidiu Vântu a rămas fără un picior. Medicii i l-au amputat din cauza unei cangrene

Zi neagră pentru Sorin Ovidiu Vântu, fostul om de afaceri a rămas fără un picior, după ce cadrele medicale au hotărât să îl amputeze. Sorin Roșca Stănescu a făcut declarații despre acest aspect. Milionarul Sorin Ovidiu Vântu trece prin clipe nefericite. Medicii i-au amputat un picior din cauza problemelor de sănătate.

Sorin Roșca Stănescu a precizat că nu îi face plăcere să discute despre starea de sănătate a prietenului său. De asemenea, Vântu s-a aflat și în comă, infecția propagându-se în tot corpul.

„Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operație de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecții foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condițiile în care cei de acolo, de la Administrația Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut și printr-o situație mai gravă, s-a aflat și în comă, infecția s-a propagat în întreg organismul. Acum știu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!”, a declarat Sorin Roșca Stănescu.

Medicii i-au amputat un picior lui Sorin Ovidiu Vântu

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a discutat despre starea de sănătate a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Stănescu, un apropiat al lui SOV, susține că fostul mogul trece prin clipe grele: un picior i-a fost amputat, ca urmare a unei cangrene. De altfel Sorin Ovidiu Vântu a postat pe pagina sa de Facebook o filmare în 1 februarie din Turcia în care preciza: „Am văzut niște spitale aici în Turcia: o minunăție. Din păcate fac un fel de turism medical.” …https://www.bzi.ro/sorin-ovidiu-vantu-a-ramas-fara-un-picior-medicii-i-l-au-amputat-din-cauza-unei-cangrene-4129752?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here