spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Soția unui consilier local din Pãdureni și-a găsit sfârșitul în accidentul groaznic de la Crețești (FOTO)

- Advertisement -

BLESTEM… Un accident teribil petrecut pe DE 581, în dreptul localitãtii Cretesti, a curmat viata unei femei de 53 de ani din comuna Pãdureni. Marina Popa, sotia consilierului local PSD Jãnicã Popa, a izbit, frontal, masina de un autotren condus de un cetãtean moldovean de 62 de ani. În urma impactului, femeia a decedat, iar soferul autotrenului a ajuns, în stare gravã, la spital. Înainte de accident, Marina Popa a fost vãzutã prin Husi, la volanul masinii sale si martorii spun cã pãrea grãbitã si agitatã. De asemenea, oamenii din comunã spun cã, peste putinã vreme, victima ar fi trebuit sã fie soacrã mare la unul dintre cei doi copii ai sãi, nuntã amânatã din cauza pandemiei. În comunã, cei care o cunosteau nu-si explicã ce s-a întâmplat si asteaptã, cu nerãbdare, concluziile anchetei politistilor. De partea cealaltã, soferul moldovean a rãmas internat la spitalul din Husi.

Tragedie în comuna Pãdureni dupã ce Marina Popa, sotia unui consilierului local, Jãnicã Popa, si-a gãsit sfârsitul într-un tragic accident de circulatie.Evenimentul rutier a avut loc pe DE 581, pe raza localitãti Cretesti. Femeia de 53 de ani din comuna Pãdureni, aflatã la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autotren înmatriculat în Republica Moldova, condus de un bãrbat de 62 de ani. Se pare cã ea a fost vinovatã de producerea accidentului. Conducea cu vitezã si a intrat în depãsirea unui autoturism ce se deplasa în fatã. În urma manevrei, a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un autocamion. La fata locului au fost solicitate ambulante si echipaje de descarcerare ale ISU, dar pentru femeia de 53 de ani medicii nu au mai putut face nimic. Din pãcate, nici starea moldoveanului de 62 de ani, nu este mai bunã. Acesta a fost transportat initial cu o ambulantã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui pentru examene medicale complexe si evaluare medicalã, iar apoi a fost transferat si internat la spitalul din Husi. De asemenea, a fost testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a indicat cã acesta un consumase bãuturi alcoolice.

Primarul din Pãdureni este socat: „Pãcat cã un asemenea accident a luat dintre noi un om minunat, tocmai când trebuia sã se bucure de nunta fiului”

Vestea mortii femeii a cãzut ca un trãsnet în Pãdureni, mai ales cã oamenii o cunosteau pe Marina Popa, sotia unui consilier local PSD, ca o femeie care nu avea mania vitezei. Înainte de producerea accidentului, aceasta a fost vãzutã de câtiva cunoscuti pe strãzile din Husi, au povestit cã pãrea agitatã si grãbitã. «Posibil sã fi intrat în febra pregãtirilor si de aceea pãrea asa. Ar fi trebuit ca luna viitoare sã fie soacrã mare la nunta fiului ei cel mai mare. Bãiatul ar fi trebuit sã fie mire anul trecut dar, din cauza pandemiei, si-a amânat nunta», spun cei care au observat-o în traficul din Husi. De asemenea, oamenii din Pãdureni povestesc cã era o femeie aprigã, harnicã si descurcãreatã si reusea sã tinã pe picioare afacerea familiei, un magazin ce functiona într-un spatiu închiriat de la Primãrie. «E o nenorocire ce s-a întâmplat si ceva ce nu poti explica. Pãcat cã un asemenea accident a luat dintre noi un om minunat si o asemenea dramã a lovit familia care ar fi trebuit sã se bucure de nunta fiului, luna viitoare. Nimeni nu-si explicã ce s-a întâmplat, dar sunt sigur cã ancheta politistilor va da toate rãspunsurile pe care le asteptãm», spune primarul comunei, Temistocle Diaconu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.