Sotia viceprimarului comunei Suletea, confirmatã cu COVID-19. Toti angajatii primãriei au intrat în izolare

INFECTARE… Sotia viceprimarului comunei Suletea a fost confirmatã, zilele trecute, cu COVID-19. Potrivit primarului Ciprian Tamas, întreaga familie este bine, însã în izolare la domiciliu. Acesta a decis testarea tuturor angajatilor, iar primele rezultate au iesit negative, cu exceptia unei singure persoane. În perioada urmãtoare, toti functionarii vor intra în izolare si vor lucra de acasã, atât cât se va putea, urmând ca joi sã efectueze, din nou, testul. “Am luat aceste mãsuri pentru vã proteja si a ne proteja, dar si a putea trece împreunã cu bine peste aceste clipe ciudate. Rugãm sã întelegeti starea în care ne aflãm si sã ne sprijiniti la fel cum vã sprijinim si noi pe dumneavoastrã. Pentru urgente, nu ezitati sã ne sunati”, a transmis primarul Ciprian Tamas.

Printre angajatii care vor sta în izolare se numãrã si soferii care îi duceau si aduceau pe copii de la scoalã. “În urma discutiilor purtate cu reprezentantii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgentã Vaslui si cu Directia de Sãnãtate Publicã Vaslui, am luat hotãrârea ca toti lucrãtorii Primãriei Suletea sã intre în izolare. Joi ne vom prezenta din nou la clinicã pentru analize iar vineri vom primi rezultatele si vom sti exact starea fiecãruia de sãnãtate. Pentru a evita un dezastru, am dispus cã si soferii de pe microbuzele scolare vor sta acasã, izolati, pentru a ne proteja sãnãtatea copiilor. Rog conducerea scolii sã caute urgent solutii, lucrati cu copiii online”, a transmis primarul în mediul online.

“Am fost la spitalul Bârlad, este arhiplin cu persoane pozitive

De asemenea, primarul a lansat un apel cãtre locuitorii comunei Suletea, pentru a se proteja si a evita pe cât posibil locurile aglomerate si contactul cu persoanele strãine. “În toatã aceastã perioadã, fac apel la dumneavoastrã sã nu mai plecati de acasã decât dacã aveti urgente. Cei ce au nevoie de informatii de la primãrie, mai bine sã ne sune. Am fost la spital la Bârlad si pot sã vã spun cã într-adevãr este arhiplin cu persoane pozitive, purtãtoare a acestui virus. Am încredere cã vom trece cu bine peste aceste încercãri, le urãm multã sãnãtate colegilor nostri si le garantãm tot suportul nostru! Sãnãtate multã si numai bine tuturor, dragilor!”, a transmis primarul suletenilor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ