33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Soțul unei polițiste din Arad, împușcat în picioare de colegii acesteia

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea Sebiş, a fost împuşcat în picioare de poliţişti, după ce a devenit violent şi a încercat să ia arma unuia dintre agenți, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Intervenţia poliţiştilor fusese solicitată la locuinţa bărbatului respectiv, în urma unui scandal în familie.

„În dimineaţa de 13 iunie a.c., în jurul orei 5,30, poliţiştii din Sebiş au fost solicitaţi să intervină la aplanarea unui scandal în familie, în Sebiş. La sosirea poliţiştilor, bărbatul nu mai era la faţa locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu. Bărbatul de 38 de ani, din Sebiş, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool manifestându-se violent faţă de unul din poliţişti”, precizează sursa citată.

Conform comunicatului IPJ Arad, bărbatul a continuat să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre poliţişti, iar în primă fază pentru imobilizarea acestuia s-a încercat folosirea spray-ului din dotare…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/sotul-unei-politiste-din-arad-impuscat-in-picioare-de-colegii-acesteia-1973511

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here