spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
08-dec.-2023

Soul Music Art din Bârlad are patru interprete selectate la Festivalul „Flori de Mai”

- Advertisement -
CONCURS NATIONAL… Patru concurente din Bârlad, Tecuci si Tutova vor concura la editia a 32-a a Festivalului Concurs de interpretare a muzicii usoare românesti “FLORI DE MAI” din Cãlãrasi

MÂNDRIA BÂRLADULUI… În spatele fiecãrui artist de succes, se ascunde întotdeauna un om nu doar talentat, dar si atât de generos, încât sã fie fericit cã poate savura din culise, momentul de glorie al unui discipol, pentru slefuirea cãruia a trudit luni sau poate ani întregi! Un asemenea om minunat este si profesorul de canto Dragos Gheorghiu, care acum cîtiva ani a înfiintat Scoala privatã de canto „Soul Music Art” pentru a ajuta copii pe care îi pregãteste sã se lanseze. Dragos Gheorghiu este un profespr care selecteazã foarte atent copii talentati, în care investeste ani de muncã, pe care îi pregãteste pentru cariere de succes în muzica usoarã româneascã si nu numai. Anul acesta, în perioada 13 – 15 mai, Dragos Gheorghiu, care pregãteste copii si din Galati, unde are o sucursalã a Scolii “Soul Muzic Art”, are selectate patru fete, din Bârlad, Tutova si Tecuci la cel mai important festival de muzicã Usoarã, “Flori de Mai”, care va avea loc la Cãlãrasi.

Festivalul concurs de interpretare a muzicii usoare românesti “Flori de Mai” va avea loc la Cãlãrasi si a ajuns la editia cu numãrul 32. Concursul se va desfãsura în perioada 13-15 Mai 2022, iar orasul Bârlad va fi reprezentat cu mândrie de patru elevi ai Scolii de canto “Soul Music Art”, condusã cu profesionalism si dãruire de profesor Dragos Gheorghiu. Cele patru concurente sunt: Amalia Bleoju (15 ani) din Bârlad, Cosmina Penghis (16 ani) – din Tecuci, Alexandra Damian (15 ani) din Tecuci si Stefania Ciobanu (11 ani)- din comunaTutova. Acestea au fost selectate în urma unei preselecttii riguroase, fãcutã de cei mai buni specialisti ai muzicii usoare românesti, la acest festival inscriindu -se foarte multi copii din toatã tara. Festivalul se va desfãsura pe douã sectiuni, si anume: “Floricele pe câmpii” unde s-au calificat doar 37 de copii, respectiv sectiunea “Flori de Mai”, unde s-au calificat 17 copii. Concurentii de la sectiunea “Floricele pe câmpii” categorile 10-12 ani (Stefania Ciobanu) si 13 – 15 ani (Amalia Bleoju si Alexandra Damian) si concurentii de la sectiunea “Flori de Mai”, la categoria 16 – 25 ani (Cosmina Penghis), vor fi acompaniati de orchestra compozitorului si dirijorului maestrul Viorel Gavrilã. Premiile acestui festival sunt si ele importante: Trofeul sectiunii “Floricele pe câmpii” este în valoare de 8.000 lei si se va acorda concurentului care are prestatia cea mai bunã indiferent de categoria de vârstã. Premiul 1 – 5000 lei, Premiul 2 – 4000 lei, Premiul 3 – 3000 lei, Mentiunea – 2000 lei. Premiile sectiunii “Flori de Mai” : Trofeul sectiunii – 20.000 lei; Premiul 1 – 15.000 lei; Premiul 2 – 10.000 lei; Premiul 3 – 7.000 lei; Mentiunea – 5.000 lei. În cele trei zile de festival vor concerta nume sonore ale muzicii usoare românesti: Nico, Cãtãlin Crisan, Oana Radu, Maximilian, DJ Project, Andra, Delia, Carla’s Dreams si Lidia Bublle !!

Sã le urãm mult succes talentatelor reprezentante ale Scolii de canto “Soul Music Art” din Bârlad si Tecuci! Le asteptãm acasã cu trofee si premii !!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.