SpaceX și NASA au lansat o nouă misiune istorică în spațiu. Echipa de patru astronauți a ajuns pe Stația Spațială Internațională

Patru astronauţi au fost lansaţi duminică spre Staţia Spaţială Internaţională (ISS) la bordul unei capsule Crew Dragon. Este o nouă misiune istorică născută din colaborarea NASA cu SpaceX, compania fondată de Elon Musk. Acesta, care a contractat, „probabil”, o „formă ușoară de COVID”, nu a putut fi prezent la lansare.

ACTUALIZARE 17 NOIEMBRIE, ORA 8:30. Iată momentul deschiderii sasului și al întâlnirii dintre astronauții aduși de capsula SpaceX Dragon cu colegii lor aflați pe Stația Spațială Internațională:

ACTUALIZARE MARȚI, 17 NOIEMBRIE, ORA 6:10. Cei patru astronauți care au părăsit Pământul în noaptea de duminică spre luni (ora GMT) au ajuns marți dimineața, la ora 6:01 (ora României), la bordul Stației Spațiale Internaționale, când laboratorul spațial se afla deasupra statului american Idaho. Urmăriți live:

https://www.digi24.ro/stiri/externe/live-video-spacex-si-nasa-lanseaza-sambata-o-noua-misiune-istorica-in-spatiu-1401501
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ