spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Spania se topește: În Valencia s-au înregistrat aproape 47 de grade Celsius, un nou record de căldură: „Vara asta a fost oribilă”

- Advertisement -

Spania se confruntă cu al treilea val de căldură din această vară. În Valencia s-au înregistrat 46,8 de grade Celsius, un nou record. Localnicii se plâng din cauza căldurii și spun că trăiesc în condiții „mizerabile”, potrivit euronews.com. Noul record a fost stabilit pe aeroportul din Valencia, a anunțat agenția meteorologică spaniolă Aemet. Căldura extremă a făcut ca condițiile de trai să fie mizerabile în orașul de pe coasta mediteraneană. „Această vară a fost oribilă. Nu putem trăi în apartamentele noastre”, spune Nazim Ali, un locuitor din Valencia. „Noaptea, pornim aerul condiționat sau ventilatorul. În timpul zilei, încercăm să ieșim cât mai târziu posibil și mergem la plajă”, spune Roberto Giménez, un alt locuitor.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/spania-se-topeste-in-valencia-s-au-inregistrat-aproape-47-de-grade-celsius-un-nou-record-de-caldura-vara-asta-a-fost-oribila-2461837

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.