17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

Spărgătorii spălătoriilor auto au fost prinși și băgați după gratii!

- Advertisement -
GHINION ȘI NU PREA… Bărbatul este cercetat în stare de libertate, deși a vrut să fure de la un bătrân. N-a reușit și l-a bătut … de ciudă!

UPS!… Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați din județul Galați, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, în noaptea de 18/19 iunie a.c., în municipiul Vaslui. Cei doi, în vârstă de 22 și 25 de ani, din comuna Berești-Meria, județul Galați, sunt bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au stabilit că, în noaptea de 18/19 iunie a.c., ora 03.30, tinerii cercetați ar fi sutras, prin efracție, mai multe sume de bani, de la un agent economic din județul Iași, care operează o spălătorie auto, în zona străzii Ștefan cel Mare, din municipiul Vaslui. Se pare că cei doi spărgători din Berești Meria nu au dat „tunuri” doar la Vaslui, ei fiind cunoscuți pentru faptele ilegale făcute în toată țara. Au fost găsiți, dar sunt deja arestați preventiv pentru fapte destul de grave. „Persoanele cercetate se află sub efectul unor măsuri privative de libertate, dispuse de alte structuri de poliție din țară, în alte cauze penale. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tinerilor”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Doamneeeeee!!!! Ori ziarul e de slabă calitate, ori județul este jalnic! 12 din 16 știri de pe prima pagină sunt despre sau in legătură cu poliția!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.