11.2 C
Vaslui
17-oct.-2021

Spații de joacă noi pentru copiii de la Grădinița „Norocel” din Negrești

PROIECT… Lucrările de amenajare s-au derulat în cadrul unui proiect finanțat de Fundația World Vision România , în parteneriat cu Asociația de părinți „Norocel” și Primăria Negrești.

INIȚIATIVĂ… Grădinița cu Program Prelungit „Norocel” din Negrești are noi spații de joacă. Cadrele didactice au reușit să amenajeze, cu costuri relativ mici, două astfel de spații în curtea grădiniței. Lucrările de amenajare s-au derulat în cadrul unui proiect finanțat de Fundația World Vision România , în parteneriat cu Asociația de părinți „Norocel” și Primăria Negrești. Denumit sugestiv „Veselie și mișcare”, întregul proiect a costat 6135 lei și a avut drept scop stimularea interesului pentru mișcare și pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor. „Prin această inițiativă, s-au achiziționat tobogane, căsuțe pentru copii, balansoare, tuneluri, saltele pentru gimnastică, minicoș de baschet, mingi, bârnă de gimnastică și alte elemente pentru jocuri sportive care pot să se desfășoare atât în interior, cât și exterior”, a precizat directoarea grădiniței, prof. Elena Bran.

Toate aceste eforturi au pornit de la dorința cadrelor didactice și a directoarei de a răspunde și mai mult dorinței copiilor pentru mișcare, de petrecere a timpului copiilor, cât mai mult în aer liber. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat cu sufletul, cu inițiativa și financiar. Ne bucurăm foarte mult de această dotare. Acum spațiul este viu. Nevoile copiilor sunt mișcarea și spațiile de joacă. Ni s-a dovedit lucrul acesta când am inaugurat spațiul de joacă, iar copiii au uitat de dorul părinților și au început să se joace. Toți s-au bucurat enorm, iar de aceste investiții vor beneficia mai multe generații de copii”, a declarat directoarea grădiniței Elena Bran. Grădinița cu Program Prelungit „Norocel”, Negrești are în structură încă două unități de învățământ preșcolar: Grădinița cu program normal „Prichindel” și Grădinița cu program normal nr. 2. Peste 200 de preșcolari înscriși în anul școlar 2021-2022 vor beneficia de spațiile de joacă și de dotările cu materiale didactice și sportive.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here