9.5 C
Vaslui
02-apr.-2023

„Specialistii” în IT uitã sã actualizeze site-urile!

- Advertisement -

CULMEA TÂMPENIEI Traian Petcu, actualul director al DSVSA Vaslui, era cât pe ce sã fie declarat în incompatibilitate si sã si-o ia de la ANI, deoarece figura acum douã zile ca dealer la Vaslui, la firma ROMVAC (specializatã în vaccinuri pentru animale si în medicamente veterinare), iar pe site-ul Primãriei Bârlad figureazã (încã!!) ca viceprimar, desi el nu mai detine aceastã functie de când a luat concursul la ANSVSA. În realitate, site-ul Romvac nu a mai fost actualizat de multi ani, iar acest lucru era cât pe ce sã-l coste pe Petcu postul de director.

DEALER SI NU PREA La Bârlad, medicul veterinar Traian Petcu este director la DSVSA Vaslui din 2013, el câstigând concursul sustinut la ANSVSA în luna martie. Când a ajuns directorul DSVSA Vaslui, Traian Petcu a semnat cã nu este în incompatibilitate si nu face afaceri cu nicio formã care ar avea treabã cu DSVSA sau ANSVSA. Dar surprizã! Pe site-ul http://romvac.ro la sectiunea Parteneri si dealeri, figureazã ca dealer… dr. Traian Petcu – având trecut si un numãr de telefon. Când am sunat acolo, ne-a rãspuns Traian Petcu, mirat cã avem acest numãr de telefon! Evident cã am întrebat dacã este sau nu dealer Romvac, lucru care ar atrage imediat si incompatibilitatea sa, deci încãlcarea legii. A sãrit ca ars, a dat-o si în amenintãri, nerecunoscând sub nicio formã cã ar avea vreo legãturã cu firma Romvac. „Nu am nicio treabã cu ei, nu am niciun contract, este o fãcãturã, cineva vrea sã-mi însceneze ceva! Dacã scrieti asa ceva, eu personal nu vã mai recunosc ca om, nu mai stau de vorbã cu dumneavoastrã! Probabil cã site-ul nu mai este actualizat de mult, nu înteleg ce caut eu acolo. De foarte mult nu am mai colaborat cu ei. Ca drept dovadã e faptul cã nu am niciun contract cu ei! O sã cer sã steargã de acolo numele meu si, dacã am probleme, o sã-i dau si în judecatã”, a spus medicul veterinar Traian Petcu, care ne-a dat asigurãri cã îsi va scoate si o adeverintã de la Romvac cã nu are nicio colaborare cu ei. Rãmâne întrebarea, cum de la telefonul trecut pe site-ul Romvac-ului a rãspuns directorul DSVSA Vaslui?? Ieri, pe site-ul ROMVAC, în locul dealerului era trecut alt nume, al unei persoane care nu este medic veterinar. Traian Petcu ne-a precizat tot ieri cã deja si-a scos o adeverinta de la Romvac cum cã site-ul nu a mai fost actualizat de mult, cei responsabili cerându-si scuze pentru neplãcerile create si modificând imediat numele dealerului lor din judetul Vaslui.

Ce fac cei de la Primãrie care se ocupã de IT???

VICEPRIMAR SI NU PREA Tindem sã îl credem pe directorul DSVSA Vaslui, deoarece când am verificat si site-ul Primãriei Bârlad, am constatat cu surprindere cã acesta figureazã în continuare si ca viceprimar al Bârladului! Dupã cum toti bârlãdenii stiu, din luna aprilie, la Bârlad, este viceprimar Marin Bunea, care i-a luat locul lui Traian Petcu dupã ce acesta a ajuns director la DSVSA Vaslui. Se pare cã specialistii în IT ai Primãriei Bârlad îsi iau salariul degeaba, pentru cã este mai mare rusinea sã nu fie actualizat site-ul institutiei care reprezintã imaginea orasului în mediul virtual. Acesta este accesat de mii de oameni din tarã si strãinãtate, site-ul mintind cu nerusinare în privinta celor care adminsitreazã orasul (iatã dovada, Petcu apare viceprimar). Sugerãm primarului Constantin Constantinescu sã îsi ia în serios munca de edil sef si sã-i punã la treabã pe „specialistii” în IT ai Primãriei, cã tot este nevoie de disponibilizãri! Nu de alta, dar de data aceasta Traian Petcu nu are nicio vinã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.