spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Spectacol erotic în fata elevilor! (FOTO)

- Advertisement -

Scandal la Balul Bobocilor de la „Anghel Ruginã”

SCANDAL Surprize la Balul Bobocilor de la Colegiul Economic „Anghel Ruginã” Vaslui, care a avut loc ieri, la Casa de Culturã „Constantin Tãnase”. Chiar dacã se anunta a fi o searã reusitã pentru elevi, mai ales cã invitatul special era un artist cunoscut în rândul tinerilor, DJ Morris, distractia a fost brusc întreruptã de Daniela Popescu, directorul Colegiul Economic. Cadrele didactice prezente au luat foc în momentul în care pe scenã si-au fãcut aparitia, alãturi de cântãret, douã domnisoare putin cam dezbrãcate si cu niste miscãri deocheate, care aminteau mai degrabã de o petrecere pentru adulti si nu de un eveniment organizat de o unitate de învãtãmânt.

Balul Bobocilor s-a desfãsurat conform programului pânã aproape de final. Concurentii au trecut cu brio toate probele, mometele artistice au fost pe placul spectatorilor si buna dispozitie a fost la ea acasã. Momentul cel mai asteptat al serii, concertul lui DJ Morris, a fost bomba care a revoltat conducerea Colegiului. Cântãretul si-a fãcut aparitia pe scena Casei de Culturã în aplauzele publicului alãturi de douã domnisoare dansatoare mai mult dezbrãcate decât îmbrãcate si cu niste miscãri scenice care nu prea aveau ce cãuta într-un spectacol organizat de o scoalã. Chiar dacã dansul lasciv al fetelor au bãgat publicul în delir, în mare parte elevi de clasa a IX-a, la mijlocul primei melodii interpretate de artist, prezentatoare evenimentului a intervenit si le-a rugat pe cele douã dansatoare sã coboare de pe scenã. DJ Morris a refuzat sã îsi continue momentul artistic fãrã colegele sale, la insistenta prezentatoarei, care a replicat cã decizia apartine doamnei director de la „Anghel Ruginã”, DJ Morris a ales sã pãrãseascã scena. În spatele cortinei, alãturi de artist, s-a retras si directorul unitãtii de învãtãmânt care a încercat sã ajungã la un consens cu interpretul. Au urmat zeci de minute, cel putin penibile, în care concurentii au fost chemati de mai multe ori pe scenã, fie sã danseze, fie sã aducã multumiri persoanelor care le-au îndrumat spre acest concurs. Din lipsã de alte idei, mai multi tineri au fost chemati din public si rugati sã interpreteze câte o piesã. În cele din urmã concertul DJ-ului a fost amânat pentru mai târziu, acesta ducându-si mometul artistic la final în Arsenal, acolo unde elevii au continuat petrecerea. Înainte ca seara sã se încheie au fost desemnati si câstigãtorii. Miss Boboc a iesit Andreea Roiu si în posesia titlului de Mister Boboc a intrat Gabriel Cozma . Pe locul al doilea s-a clasat Marian Ticu si Maria Surugiu, iar pe locul al treilea Andrei Tãnase si Georgiana Pruteanu. Miss si Mister Popularitate au fost desemnati Marian Ticu si Raluca Lihor.

POZÃ… Faptul cã dansatoarele i-au tratat pe elevi cu fundul gol a provocat un scandal monstru! Probabil, cadrele didactice se asteptau ca dansatoarele sã  vinã pe scenã sã recite poezii!


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.