spot_img
spot_imgspot_img
24.9 C
Vaslui
25-mai-2024

Spectacolul Teatrului “Masca” din București, întrerupt din cauza ploii. Actorii: “nu a fost ușor, sperăm și la alte soluții”

- Advertisement -

Ploaia a afectat desfășurarea spectacolului “Best of Living Statues”, susținut ieri, în Piața Civică, de actorii Teatrului “Masca” din București. Chiar dacă a început mai devreme față de ora programată (n.r. ora 17:00 în loc de ora 18:00, schimbare neanunțată publicului), statuile vivante au fost nevoite să-și întrerupă reprezentația din cauza precipitațiilor. Actorii și-au părăsit locurile, s-au adăpostit la intrarea în Hotelul Racova și au reluat spectacolul când ploaia a încetat.

Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Teatrului Masca, actorii au crezut, la un moment dat, că întâlnirea cu vasluienii nici nu va mai avea loc. Aceștia au precizat, de asemenea, că își vor continua călătoria către un alt oraș în care vor juca, însă speră să se găsească și “alte soluții” pentru a se evita întreruperea spectacolului. Redăm mesajul publicat de Teatrul “Masca” în mediul online: “Astăzi (n.r. ieri) am jucat la Vaslui, în cadrul “Festivalului Umorului Constantin Tănase”. Nu a fost ușor, și au fost destule momente în care am crezut că “întâlnirea” nu va avea loc. Am început la 17:00 și ne-am oprit din cauza ploii. Am așteptat, ne-am bucurat de #curcubeu și, în cele din urmă, am reluat spectacolul până la capăt. Mâine plecăm de aici. Alt oraș, alte amenințări de ploaie, dar sperăm și alte soluții. Deocamdată suntem bucuroși. #azi #am #jucat”.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.