2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

Speculã cu bilete gratuite

- Advertisement -

Amendat pentru cã vindea bilete eliberate gratuit

BISNITÃ… Chiar dacã intrarea la meciul dintre FC Vaslui si Gaz Metan Medias a fost liberã, au fost si vasluieni care au vrut sã profite de naivitatea altor suporteri. Jandarmii au prins un bãrbat în vârstã 36 de ani care comercializa tichete eliberate gratuit. Acesta a fost amendat cu 1000 de lei.

În data de 07.05.2012, cu ocazia desfãsurãrii meciului de fotbal dintre echipele F.C.Vaslui si Gaz Metan Medias, jandarmii vasluieni au aplicat urmãtoarele sanctiuni contraventionale:

– C.Costinel, în vârstã de 36 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui, a vândut la mai multe persoane, bilete de acces gratuite eliberate de club. Mai mult, asupra acestuia au mai fost gãsite alte bilete pe care intentiona sã le comercializeze. Jandarmii vasluieni l-au sanctionat cu 1000 lei amendã contraventionalã, în conformitate cu prevederile legii nr.4 din anul 2008, privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive.

– C.Costicã, în vârstã de 47 de ani, domiciliat în Vaslui, a proferat injurii si cuvinte jignitoare la adresa personalului de ordine si sigurantã. A fost amendat cu 150 de lei (conform Legii nr.4/2008).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.