20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Spintecãtorul din Bogdãnesti (foto)

- Advertisement -

I-a scos matele unui localnic cu cosorul

TRAGEDIE… Cu o gaurã în stomac si cu matele în pumn. Asa a ajuns la spital un tânãr în vârstã de 19 ani din Bogdãnesti, vineri seara. Agresorul, un localnic cu trei ani mai mare, a fugit imediat dupã incident. A fost prins, însã, noaptea trecutã, iar acum regretã cele întâmplate. Aparent, cei doi nu aveau nimic de împãrtit. În realitate, spun cunoscutii, ei au iubit aceeasi femeie, o tânãrã de 24 de ani din sat, mamã a trei copii si nu este exclus ca acesta sã fie motivul pentru care s-au încãierat si aproape s-a ajuns la crimã.

Un trecãtor l-a vãzut pe tânãrul de 19 ani prãbusit într-un sant de pe marginea drumului. S-a apropiat, iar scena l-a îngrozit. Bãiatul avea o gaurã imensã în burtã si abia respira. Omul a sunat la 112 si a cerut ajutor pentru cel rãnit. Victima a fost transportat de o ambulantã la Spitalul de Urgentã din Bârlad, cu „plagã abdominalã înjunghiatã, cu evisceratie si sectiune partialã de colon”. A fost operat de urgentã, iar medicii au concluzionat cã viata pacientului a fost pusã în pericol. Politistii au pornit imediat în cãutarea celui vinovat. Numai cã, nici urmã de acesta. Fugise. Dupã ce s-a ascuns o zi si o noapte prin pãduri si pe la cunoscuti, Iulian Stîngã a fost convins de rude sã se predea. El a ajuns în arest si are mari mustrãri de constiintã cã si-a fãcut familia de râs.

„Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat”

Spune cã nu are nicio vinã pentru cele întâmplate, cã victima a sãrit la el la bãtaie si a fost nevoit sã se apere cu ce avea în mânã. Un cosor (n.r. un cutit scurt cu vârf încovoiat, cu care se taie ciocane) foarte ascutit. „A intrat în lama cosorului. A fost o îmbrâncealã între noi. Nu îmi aduc aminte exact cum s-a întâmplat. El a venit la mine si m-a întrebat dacã sunt smecher. Avea chef de scandal. Era bãut. Îmi pare rãu cã s-a ajuns la asa ceva, eu eram treaz, nu aveam nicio problemã cu el. E adevãrat cã am trãit cu o fatã din sat amândoi. Dupã un an si jumãtate am simtit cã ea îsi bate joc de mine si ne-am despãrtit. A trãit apoi cu el. Ei nu i-a mai plãcut si a încercat sã se întoarcã la mine. Pe mine nu m-a mai interesat. Nu stiu dacã nu cumva de aici e supãrarea lui. Nu a zis nimic atunci. Nu stiu ce sã spun. Am fugit si am aflat apoi de la neamuri cã a ajuns la spital, cã e în stare gravã. Mi-a pãrut si îmi pare rãu cã mi-am fãcut familia de rusine, cã a bãtut politia la poarta noastrã”, a declarat, în cursul zilei de ieri, suspectul. Recunoaste cã a fost o gresealã sã i se împotriveascã tânãrului de 19 ani, pus pe hartã. „Trebuia sã gândesc înainte. E un mare necaz. Eu nu am dat direct cu cosorul în el. Dacã îl loveam, poate murea pe loc. El s-a tãiat în timp ce ne îmbrânceam. Mi-a dat un pumn si m-am apãrat. El a prins cosorul cu mâna si cred cã asa s-a întâmplat nenorocirea. Eu am scãpat cosorul din mânã la un moment dat, iar el a fugit. Nu mi-am dat seama cã e asa grav”, a mai declarat acesta. El este cercetat acum pentru tentativã de omor si riscã ani grei de puscãrie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.