0.8 C
Vaslui
30-nov.-2022

Spitalele închise de stat în urmă cu un an, date din nou în folosinţă

- Advertisement -

Spitalele închise de Guvern în urmă cu un an încep să fie date din nou în folosinţă. În judeţul Argeş, Spitalul Domneşti care deservea 30.000 de locuitori va primi din nou pacienţi. În tot acest timp, aparatele medicale de ultimă generaţie au stat nefolosite. Bolnavii erau nevoiţi să meargă până la Piteşti, la 50 de km depărtare, pentru asistenţă medicală.

Pentru a putea redeschide o parte a spitalului, personalul a fost nevoit să renoveze clădirea. Mobila a fost schimbată, iar aparatura medicală a fost testată, pentru ca medicii să fie siguri că o mai pot folosi.

Vor fi date în folosinţă laboratorul de analize medicale, secţia de radiologie, o parte din secţia de Urgenţa a Spitalului. Gărzile vor fi asigurate de medicii de la Spitalul din Piteşti. Localnicii sunt mulţumiţi că acum au unde să meargă în caz de nevoie.

Spitalul de la Domneşti nu este singurul din Argeş care va fi redeschis. Primăria din comuna Călineşti au cerut deja Ministerului Sănătăţii aprobare pentru a putea folosi din nou secţia de maternitate a spitalului din localitate.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.