spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Spitalul bârlădean, încă un pas spre modernizare! (FOTO)

- Advertisement -
INVESTIȚIE LA SPITAL… Pavilionul III al secției Boli infecțioase din cadrul Spitalului de Urgență “Elena Beldiman”, complet renovat

REPUNERE ÎN FUNCȚIUNE… Pavilionul III al secției Boli infecțioase din cadrul Spitalului de urgență “Elena Beldiman” va fi repus în funcțiune după o jumătate de an în care au avut loc lucrări ample de renovare. Tencuiala veche, zugrăveala, gresia, faianța au fost înlocuite cu unele noi; au fost schimbate ferestrele și ușile, precum și instalațiile electrice și sanitară, a fost montat linoleum medicinal, iar băile, cabinele de duș, precum și saloanele au acum obiecte sanitare nou-nouțe.

Situația de la secția Boli Infecțioase, care funcționează, deocamdată, în trei pavilioane, este una deficitară de zeci de ani, însă pandemia a evidențiat și mai mult problemele existente la această importantă secție a Spitalului de Urgență Bârlad. La Pavilionul III, au fost circa 6 luni în care s-a muncit continuu, pentru că totul era într-o stare deplorabilă. Peste tot, în saloane, vestiare, holuri, toalete, săli de duș, era greu până și de privit, darămite de utilizat. Acum, cei 28 de pacienți care vor putea fi internați în pavilionul proaspăt renovat și igienizat, vor fi primiți în curățenie și condiții civilizate, se precizează pe pagina de FB a spitalului bârlădean. Cheltuielile au fost suportate în cea mai mare parte de bugetul local al municipiului Bârlad, de unde au fost alocați 555.000 lei, la care s-a adăugat și suma de 88.000 de lei, provenind din donațiile strânse în urma unei campanii de strângere de fonduri derulată de Asociația RestartEdu, la inițiativa medicului Ovidiu Ciobotaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

    • Daca modernizarea a fost facuta tot de firma de casa a Primariei, Spalator Expert, a costat de cel putin 3 ori mai mult decat valoarea reala pentru ca in pert sunt incluse si comisioanele (DEX: comision, spaga, parandart, etc)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.