spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Spitalul de Boli Infecțioase din Iași devine din nou suport COVID, din cauza creșterii cazurilor

- Advertisement -

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, dr. Florin Roșu, a anunțat că au fost începute demersurile pentru revenirea spitalului la statutul de unitate care tratează exclusiv pacienți infectați cu SARS-CoV-2. Spitalul fusese redeschis și pentru alte patologii în data de 20 mai.

La nivel național, în ultimele zile au fost raportate, la fiecare bilanț, peste 300 de noi cazuri, un vârf de 408 sâmbătă, 14 august. În același timp, a crescut numărul pacienților cu forme severe, care necesită internare la Terapie Intensivă. „Din nefericire, numărul pacienților infectați este în creștere continuă. Pentru a sprijini sistemul medical ieșean și pentru a temporiza, fără a afecta actul medical, transformarea spitalului în unitate care îngrijește doar pacienți COVID-19, am demarat procedura măririi numărului de zone tampon și de zone destinate pacienților COVID-19. Dorim să oferim și un ajutor colegilor noștri care își desfășoară activitatea în UPU-rile spitalelor din Iași și care, în momentul de față, se văd «asaltați» de pacienți infectați sau suspecți COVID-19”, a declarat dr. Florin Roșu, managerul unității medicale.
Citeşte întreaga ştire: Spitalul de Boli Infecțioase din Iași devine din nou suport COVID, din cauza creșterii cazurilor

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.