32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Spitalul din Bârlad are și medic urolog, unul născut pe aceste meleaguri!

Dr. Buzamăt Bogdan-Victor

NOUTĂȚI… Unitatea sanitară din Bârlad își prezintă noii specialiști care s-au alăturat recent echipei medicale a Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman”: astăzi, vă facem cunostință cu doctor Buzamăt Bogdan-Victor, medic specialist urolog, primul medic urolog care-și desfășoară activitatea în cadrul unității spitalicești locale.

„Este căsătorit, are 31 ani, s-a născut la Bârlad și a absolvit Colegiul Național „Gh.Roșca Codreanu”. A urmat cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T.Popa” Iași. Rezidențiatul l-a urmat în centrul universitar Iași, Spitalul Clinic Dr.C.I. Parhon, Clinica de Urologie și Transplant Renal, unde a acumulat o experiență particulară în gestionarea cazurilor urologice în regim de urgență, ambulatoriu, cât și în rezolvarea chirurgicală a patologiei aparatului urinar, genital și de transplant renal.”, expune pe pagina de socializare conducerea spitalului bârlădean.

„Urologia este o ramură deficitară a medicinei bârlădene, în ciuda numărului mare de pacienți, lucru pe care l-am observat încă din timpul rezidențiatului. Am ales să-mi desfășor activitatea în orașul natal, pentru a veni în sprijinul pacienților, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți sa se trateze în alte orașe. Sunt încântat, mândru și recunoscător pentru că pot să ajut și să pun o cărămidă la temelia serviciului urologic bârlădean” a povestit cu emoție domnul doctor Buzamăt Bogdan-Victor.

Medicul Buzamăt Bogdan-Victor acordă consultații în cadrul Ambulatoriului Integrat, programat, la numarul de telefon  0235/416440 sau pe platforma de programare online. (A consemnat Cezara MIRONICĂ)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here