spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Spitalul Huși a ajuns pe muchia prăpastiei: nu mai este linie de gardă la ATI. Mărturiile cutremurătoare ale unui medic!

- Advertisement -
DEZASTRU… Managementul defectuos a adus Spitalul Huși în colaps: pacienții sunt în pericol, medicii încearcă să facă minuni cu mâinile goale!

REVOLTĂTOR… Umbra morții bântuie peste spitalul Huși, unde, în ultima perioadă, unitatea medicală nu a mai fost în stare nici măcar să își asigure gărzile. Pare greu de crezut, dar la ATI, secția unde ajung cele mai grave cazuri sau pacienții abia operați, nu este medic, iar oamenii care se zbat între viață și moarte, sunt ajutați cum se poate de alți doctori, precum pneumologul Taisia Deleanu, cea care, de nevoie, a ajuns să preia din mers atribuțiile de director medical. Veghează și la secția de „Terapie Intensivă”, deși recunoaște onest faptul că nu are competență în ATI și, pentru fiecare om aflat pe paturile secției, se roagă la Dumnezeu să îl scape cu viață. Sâmbătă seara, pe 1 iunie, a fost o tensiune de nedescris în spital, căci o pacientă a făcut edem pulmonar și era la un pas de moarte. Medicul pneumolog Taisia Deleanu a dus-o în ATI, unde – atenție! – nu era medic ATI-ist! A fost nevoie de o reacție rapidă și de improvizații, pe care doctorița Deleanu le recunoaște: „Ne-a ajutat Dumnezeu, ce să mai spun… A fost medic urgentist jos și a venit să o intubeze, iar eu am monitorizat-o, deși, recunosc, nu am competență în ATI. Am reușit să o transferăm la Vaslui”, spune, răsuflând ușurată, doctorița Deleanu. Pusă în situații limită și obligată să lucreze în ATI, deși ea este medic de Medicină de Urgență, doctorița Ioana Lupeica a anunțat că nici ea nu mai vrea să mai facă gărzi la spitalul Huși, pentru că, fără medic la ATI, situația este periculoasă și nesigură, atât pentru pacienți, cât și pentru ceilalți medici. În tot acest timp, în care puținele cadre medicale sunt lăsate să salveze oamenii cu mâinile goale și… mai mult cu rugăciuni, decât cu cele necesare, managerul Bogdan Popa și-a luat un mic concediu medical. A vrut, de fapt, să evite ședința de joi a Consiliului de Administrație, când, cu vot majoritar, plenul a decis să propună Consiliului Local demiterea de urgență a managerului Bogdan Popa. Dacă și în situația aceasta dezastruoasă, CL Huși nu va salva spitalul de acest manager, asta înseamnă o complicitate la tot dezastrul actual din unitatea medicală.

Doar neghiobii ar considera că ceea ce se întâmplă în prezent în spitalul Huși are vreo legătură cu campania electorală. Dacă acum s-au acutizat lucrurile până acolo, încât să nu mai poată fi acoperite în aceste zile gărzile la ATI, iar pacienții să vadă moartea cu ochii, este doar efectul inevitabil al tolerării unui timp mult prea îndelungat a unui management slab, indiferent la nevoile spitalului Huși și complet nepriceput în tot ceea ce ține de gestiunea unei asemenea instituții, cu atât de multe și sensibile aspecte medicale, bugetare și, în primul rând, umane. Colegii de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui, buni profesioniști și interesați ca pacienții pe care îi aduc la spitalul Huși să fie salvați, nu… altfel, au avertizat inclusiv în scris conducerea spitalului Huși, să asigure gărzile, pentru că este o obligație legală. Degeaba, însă! Spitalul lăsat în mâinile lui Bogdan Popa, căruia, spun colegii, nu îi lipsește doar capacitatea managerială, ci și o atitudine demnă de funcția deținută, a ajuns pe muchia prăpastiei. De pildă, sâmbăță, de 1 iunie, tensiunea din spital a fost uriașă, iar puținii medici rămași la datorie s-au văzut nevoiți să improvizeze ca să salveze viața unei paciente care făcuse edem pulmonar. Medicul pneumolog Deleanu a chemat repede medicul urgentist din CPU, pe doctorița Ioana Lupeică, și împreună au încercat să facă ceea ce era de datoria unui medic ATI, ceea ce e extraordinar de greu.

E vraiște în spitalul Huși! Medicii au fost unii învrăjbiți, alții izgoniți, iar unii au ales să plece singuri. „Azi trebuie schimbat ceva în spitalul Huși. Nu mâine”, spune medicul Deleanu

„Da, doctorița Lupeică mi-a făcut o sesizare, să îi spunem așa, fiindcă nu ar dori să mai vină în gărzi, pentru că se simte în nesiguranță, nefiind acoperită linia de gardă pe ATI. Dacă mă întrebați de ce nu este gardă pe ATI, domnul doctor Popa vă poate comunica mai bine ce se întâmplă. Eu doar îi țin locul. Știți că eu, o bună perioadă, nu m-am mai interesat de partea organizatorică a spitalului. Am fost dată deoparte, probabil nu am mai fost bună. Asta a fost gândirea domnului doctor Popa… Dar în momentul în care a văzut cum stau lucrurile, mi-a cerut să revin. Am revenit, ajut, până mâine eu semnez în locul doctoriței Colpoș (șefa de la ATI, n.r.), care este în concediu medical de ceva timp. Eu țin locul directorului medical, dar semnez în locul doctoriței Colpoș, că dumneaei și-a depus o demisie, după cum am aflat eu, dar fără să fi văzut acea hârtie. Între timp, a intrat și în concediu medical. Și nu știu ce va fi de luni”, a susținut medicul Tasia Deleanu, cea care a fost lăsată să se descurce cum știe într-un spital cu lipsuri mari, cu medici din ce în ce mai puțini și cu un manager retras un pic la odihnă, într-un brusc și ciudat concediu medical.

Medicii care nu au competență de ATI, obligați să improvizeze și să facă tot ceea ce pot ca să salveze femeia cu edem pulmonar

Despre femeia cu edem pulmonar, care era să moară pentru că nimerise într-o secție ATI dintr-un spital municipal în care nu era medic specialist, doctorița Deleanu recunoaște că totul a fost mai mult la mâna lui Dumnezeu. „Da, am avut ieri, pe ATI un caz de care ne-am ocupat, eu și cu colega mea, am rugat-o să vină să o intubeze, că, într-adevăr, pacienta era foarte grav. Și l-am gestionat bine din punctul de vedere al urgenței, dat fiind faptul că am avut jos medic la CPU (Ioana Lupeica, n.r) care a venit și a intubat-o. Eu, după asta, am monitorizat și apoi am dirijat pacienta la Vaslui. Dacă era medic la ATI, era mult mai bine, era cum e normal, vă dați seama. Eu, ca și competență, nu cunosc niște lucruri pe care le cunoaște medicul de Terapie Intensivă. Deci, prea multe lucruri tehnice nu pot să fac, din cauză că nu am această competență. Dar… nu pot să spun mai multe. Eu, o perioadă am fost dată deoparte. Deși pe mine mă doare sufletul pentru spitalul Huși, dar vă dați seama că a trebuit să stau liniștită. Am postul meu, am o vârstă, stau liniștită, dar sincer, trebuie ceva făcut pentru spitalul Huși. Dar nu peste 10 ani, ci acum trebuie făcute schimbări. Azi, dacă se poate”, a spus, ferm, medicul Taisia Deleanu.

Un băiat de 17 ani este acum la Terapie Intensivă, într-o situație foarte grea, iar medicii încă îi caută diagnosticul: „Numai Dumnezeu știe cum ne ajută”

COMPLICAȚII… Până se iau decizii, în spital se înmulțesc cazurile grave. Un băiat de 17 ani se află într-o situație limită, dar cine să îi poarte de grijă, dacă spitalul nu are manager la locul de muncă zile în șir, nu are medici la ATI etc. „Da, băiatul este în ATI. A rămas ca azi să fie monitorizat de chirurgul de gardă. Doctorul Emad a intervenit în sală, a fost chemată de acasă și doamna doctor Rotaru Livia și astfel băiatul a fost operat. Într-adevăr, un caz mai deosebit… Era o reacție peritoneală și știu că doctorul a spus că pacientul era destul de sever ca stare. Oricum, domnul doctor a rămas rezervat în privința diagnosticului. O să știm mâine, concret, care este diagnosticul. Marți se va discuta la raportul de gardă cazul. Copilul, eu dimineață l-am văzut, că eu am făcut o mică vizită pe Terapie Intensivă, dat fiind că nici azi nu este medic pe Terapie Intensivă, am făcut o mică vizită. Am și eu la ATI trei paciente, dar erau foarte stabile, culmea… Numai Dumnezeu știe cum ne ajută. Sincer, ce se întâmplă în momentul acesta la spitalul Huși, trebuie făcute schimbări, dar știți cum? Astăzi, nu mâine. Repet, azi, nu mâine!”, a susținut, ferm, medicul Deleanu. Și pentru că acest mesaj este nu doar în asentimentul celorlalți medici din spital, ci al întregii populații din zonă, care a ajuns să se teamă de momentul în care, la urgență, ar putea ajunge în spitalul fără medici de la Huși, avocatul Radu Bobârnat, președintele C.A.-ului, cel care și-a asumat să scoată la iveală dezastrul din administrarea unității medicale, a propus demiterea de urgență a managerului Bogdan Popa. Au votat 4 membri ai C.A pentru demitere, înregistrându-se o abținere (consiliera Tania Toma) și un vot împotrivă (avocatul Focia). Urmează, așadar, ca propunerea de demitere să ajungă pe masa CL Huși, iar acolo se va vedea cine și cum își asumă, din solidaritate cu managerul Popa, să fie părtaș la situația dezastruoasă în care a ajuns spitalul Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

62 COMENTARII

 1. Bobarnat daca tot esti smecherila su te mai vrei si Primar , doar la „fapta” poti fi Primar ,deci , ai sange in instalatie sa te duci la Lucian sa i rogi sa publice procesul verbal pe care la facut Casa in urma controlului de ieri

 2. Va meritati soarta!! Cand au vorbit doctoritele din ATI ca nu au medicente nu a sarit nimeni pe cetateni i-a durut in cur ciupilan le-a facut in toate felurile in presa, atunci nenorocitu dracu de popa nu mai urlai cine mananca cacat la presa cine mananca cacat?? Tu de exemplu, jan ciupilan de exemplu..domnu boeru cand a vazut ca e CRIMA ce se intampla acolo s-a retras si cinste lui !! Doamna Deleanu a vorbit cinste ei!! Cinste doctoriletol din ATI !!

  • Ciupilan nu înțelege un singur lucru:trebuie sa scape de Popa .El l-a înscăunat, el sa îl dea jos galoanele, oi Ciupilane ,te înțelegem, te-a manipulat asta bine de tot dar chiar nu te trezești?Asa rău ai ajuns sa nu poți scapă de limbric?Lumea e indolenta ,proasta ,aici la Husi ,dar tu știi cine e asta ,ba ,te înțelegem, e simpatic ,colorat ,face fata de câine cuminte ,dar nu e asa când nu e în preajma ta,în fata ta joaca un rol ca i-ai dat funcție dar dacă ai ajunge la mana lui asta praf te face ,asa ii este caracterul și un asa caracter nu poate sa conducă un spital.Poti pricepe ?

   • Luand eticomologia cuvântului inscaunare, care vine de la scaun, am putea înțelege ca Jan la umplut de scaun, adica l-a inscaunat. Jan, fiind vorba de o chestie medicala, omul car e manjit cu scaun.
    Sterge-l sau arunca-l daca nu se mai poate curata, numai fa dracului ceva.
    Ajungem si noi inscaunati peste cap, acu fiind doar pana la gat.

 3. Beleste pula ma-ta lui tac-tu i noaptea asta deslanatu dracu !!! Ce popa scrii comentarii cu ciupilanca ??fai japita vezi-ti de acreditare panaramo ca nici acum nu v-au dat-o!! In anul 2015 cand au muncit oameni seriosi la ea cand tu veneai ca boarfa in capot cu chicioarele jegoase tigara-n bot si paru pe tine netaiat ca doar pe tine ce barbat te-a agreat vreodata, ati luat si voi acreditarea.. numai tu cu paun si alte cateva linge blide ati platit pentru ea!! Acum ati facut o vrăjeală pe hartie o struto- camila …au vazut aia la acreditare cum fuge rotaru livia in carut cu rotile la stop?? Sau mai precis cum injura ea ” curva ” care o impinge sa fuga mai repede ca sa dea si ea impresia ca munceste?? Lichele ordinare pentru ce sa ramana spitalul asta?? Lu ma-ta ii convine fa, sa ii dea rotaru livia anestezie?? Sau ai du-so pe panarama la iasi sa o operezi?? Nu ai ortoped la husi???

  • Pai toate neamurile lor nu la Iași au ajuns?chiar și Herghelegiu după operația făcută de acest medic extraordinar și măreț de nu a mai văzut lumea

  • Și cine e vinovat oi?cine?sa plece Popa și Butiuc cavsunt niște javre incompetente,și tu sugi penisul,nu numai noi.Bai da omul când vede ca nu e capabil se retrage elegant da asta nu frate ,insista sa rămână. Cum ba la Vaslui și Bârlad se poate ceva și aici nu?fura și aia dar nu e destrăbălare ca aici.Mai fac și câte ceva .Popa nu ,Popa se fute și cam atât,în rest se face ca muncește,ba Popa tu pricepi ca ești incompetent sau nu?e spitalul lu mata sau a lu Ciupilan ?

  • Pula lui popa se vede ca i-o sugi tu.. nu se inchide niciun spital daca cine e angajat pe spaga si betivii si drogații inteleg si pleaca din el… sunt niste catastrofe chirurgicale acolo de mori nu le mai mentionez numele ca ar fi urat sa nu se simta jigniti si sa isi taie cu finete venele daca ar sti pe unde sunt.. nu se inchide niciun spital handicapatilor dar se vor gasi solutii ..cum ar fi scoaterea de sub hotul asta de jan si trecerea lui la cj…si zboara popel zboara jenel zboara branicel zboara astia nu au ce cauta acolo frate ..butiucel..si fiind sub spitalul judetean beneficiaza de tot ce ofera el medicamente forta de munca salarizare ..asa ca nu va mai cacati pe voi ca ocazional o sa va cada si in gura !! Javre ordinare da, se inchide rezervorul vostru voi beliti penisul..

   • În orice caz ,de când a întrat Popa manager se vede începând de la poarta atmosfera ,e un aer apăsător în spital ,a stricat tot ce era ,parca îs injectați mai toți cu ceva .Nu merita golanul asta sa ocupe o funcție ca asta ,nici ca om ,nici ca profesionist, asa cum o face pe tiranul Popa asa face și Ciupilan .Acești oameni trebuie sa iasă din scaunele pe care stau.

  • Popa, nu mai folosi cuvinte elegante din dex, din anatomie, ca penis si nu pula ca toti nu doar tu etc. Mai panarama de ceva, ca om nu esti, se inchide spitalul dar nu de ciuda ta, sau ca a zis presa ceva… se inchide dela dela incompetenta ta.

 4. Nu poti omule nu poti asa!! Sa ma ierte unii medici care se cred cu pedigree dar ori au cazut in patima licorilor bachice ori fumeaza interzise ori ambele… azi au facut mare sedinta. Popa, buricul pamantului a dezbatut in spume un subiect foarte important pentru el ” cine da la presa?? Cine da la presa ?cineeee da la presa?? „in articol scriind clar ca directorul medical respectiv purtatorul de cuvant al spitalului doctror deleanu taisia a dat un interviu care vine in sprijinul afirmatiilor lui bobirnat din filmare ca spitalul e pe pula . :)))) deci domnule popa daca te-ai trezit din betie si reusesti sa vezi literele citeste articolul!!! Si doi. Gaseste solutii manageriale coaie lasa intrebarile de papagal obosit. Ca daca nu ar fi motive nu ai fi in presa.. am inteles ca situatia la tine in ograda e nasoala rau. Rad si cu curu de tine managerii din birlad/ vaslui. Si ca sa stii ce bou esti sa reamintim si publicului : esti penibilul caruia cand vrea sa se transfere la alt spital ii facd articol vremeanoua.ro si doctorii repede fac liste cu semnaturi ca esti prea prost pentru spitalul lor:))) deci cine face articole?? Tu coaie le faci

 5. Bolnavii sunt fututi de medici,medicii de Ciupilan și Popa și la sfârșit Ciupilan și Popa se fut pe rand pe spatele unui spital ,bravo ma inteligentilor.

 6. Da mimi tute’ n gat!!! E numar pentru 9 iunie !! Sa ajungi cu ma-ta la urgenta nenorocito!!! Ia intreaba ai cui raman bolnavii in sectia aia fara doctori dementa dracului dupa ora 1 incolo??? Fugiti la iasi la vaslui lua-v-ar dracu ca aveti bani!!! Dar aia care nu au??? Te interneaza la popa mimi sa te opereze cu pula( ca tot se lauda ca o are tare) si sa te coasa morga ..

  • Nu știu cum sa va zic dar el trebuie sa realizeze ca o are mica ,acum sunteți bărbați ce naiba ….asta e un sociopat care simte nevoia sa se laude dar la pomul.laudat nu se merge cu sacul….el trebuie sa realizeze ca minte ,face tumbe pentru o bucata de puta dar exclus ca are și cu ce inafara de minciuni!Bai Popa draga crede-ma mămică ca o ai mica .Ca o femeie te place e altceva dar ca o ai tare sau nu știu cum te rog sa încetezi,femeile se simt distrate de tine ca ești ca la circ ,dezinvolt ,fără nicio jena ,nesimțit, cățel, amuzant dar și prost ,ești colorat dar pula nicidecum nu e ca și te ajuta .

 7. Na belea e cu dedicație fără număr pentru9iunie e fix ce trebuie e chiar cireașa după tort pardon bomboana după coliva îmi place rau hahaha hahaha sa ne revenim se poate mai mult de atât hai sa vedem….

 8. Trebuie medicii sa dea dovezile pe goarna altfel sunt niste lasi imputiti de 2 lei!! Care tac si -l acopera pe imbecil. Felicitari medicului Deleanu pentru curaj si huooo pentru cei care il acopera

 9. Ca cetățean al orasului husi , ingrijorat de acest articol o rog pe doamna Darie sa difuzeze in presa nationala acest articol!!! Nu se poate sa fim pusi in pericol asa!! Acest om asteapta sa omoare oameni ????

 10. Bravo doctor Deleanu !! Dovediti inca o data ca sunteti o femeie puternica!!! Nominalizati netrebnicii care au adus la sapa de lemn spitalul

  • Oi Popa du-te și da-o pe Deleanca cu curu de pământ,și tu Ciupilane,ca e frustrata și asta în meseria ei ,nu asa ați zis și de Sauciuc?ca treaba merge brici dar vin asa niște frustrați sa se trezească vorbind ca cică totul e politic, stai oi Popa ca nu cu tine au ăștia ce au ci cu mine ,lasă că vin eu și rezolv treaba ca eu ma pricep ca și tine .Ce sa mai zici ca nu ai ce sa mai zici .Cam asa sta treaba .O fi politic fraților și nu știm noi.

   • Stai linistit !! Popa acum isi face o laba, cine il pupa in cur il pompeaza in continuare!! Nu conteaza ca e spital si nu bordel, cine are de prostituat in el se prostituiaza si prostitutia e arta , meserie veche!!. pacat de stenturile lui jan.. cica trebuiesc schimbate! Noroc ca revizia se face la iasi acolo unde e si dna-ul… scuze acolo unde e si spitalul!!!

    • Ce sa facem ,a ajuns un sociopat sa fie șef a ajuns, ce mai vreți?a manipulat familia Ciupilan ,a manipulat ,cu ce scop?sa își bata joc de cine apuca ,ca el din asta trăiește pe fata pământului, restul e o mare ,mare ,mare și mare plictiseala în viata lui.Sa vina la serv când vrea ,sa își bage pula când vrea ,stai ca se vedea și politician .Ferească Sfântu sa fie asta cu vreo putere în mana .Omul se simte atât de mic în realitate ca golaneala e singurul domeniu unde simte ca excelează.Cand fute pe cineva ,își mai hrănește orgoliul pentru 3 luni ,apoi o ia de la capăt. OI Ciupilan tu chiar credeai ca îl manipulezi pe asta cu torul?ha ha ha ,nu oi el te fute cum vrea ,ce vezi tu ca o face pe cățelul e doar teatru.

   • O sa ii faca plangere penala , el cu asta se ocupa pana o sa il loveasca penalul asta in crestet de nu o sa mai stie de el! Hotul striga hotii este deviza lui popa

    • Cod sau necod ,acum tu ce vrei?ca Popa sa nu fie mai prejos decât „POPA”?adică care mai de care mai hot și mai ales sa se futa unul pe altul,dincolo de toate astea omul bolnav cui rămâne?

    • De pizda ma-tii se vorbeste in articol pizda care trebuia sa iti tina capul la intrare sa crapi ca sa nu mai scrii lucruri imbecile!!!

 11. cum nu este doctor in ATI?? dar ce, a murit singura doctorita capabila,doctorita in carucior?? Aia filmata de Gavrilut cum se joaca pe telefon in garda?? Ala doctor bun!! Alta prietena de-a ciupilanilor!! Copchii care au fugit mancand pamantul din cauza ei nu erau buni!! L -a alungat pe dr Bologa care-i sef ATI la vaslui, pentru Husi nu era bun, a alungat pe dr Gheorghiu o doctorita deosebita, e la spitalul militar pentru Husi nu a fost buna!! Cand aude ca vine un medic face ca toti dracii si acum cand are 75 de ani si e handicapata cu insotitor!!Tineti babe in carucior sa injure personalul , sa le faca pe infirmierele care o cara peste tot cu carutul, sa le faca curve si panarame!! Tineti exemplare de astea perfecte pe post de trompete care poarta vorba afla si transmit informatii si atat..locul ei de munca e secretariatul spitalului!!

  • Ăștia îs și prosti ca doar pana acum tot asa s-au scurs niște bani și pe timpul lu sor-sa ,dar acum e împuțită treaba ca Popa a vrut și el oleacă de putere numa ca a folosit-o prost ,a crezut ca se îmbogățește și el și nimic….meserie nu cunoaște dar vrea sa fie șef cu ce știe adică mistocareala ,minciuna ,bătaie de joc și iaca ca nu se poate ca omul nu știe ce e diplomația, e cu mansarda praf .Ciupilan a crezut invitandu-l pe la chiolhane ca îl stăpânește, ce idioți el și Ciupilan deopotriva .Pai adică cum Ciupilan sa fie mai ceva ca Popa ?NUU…,ca eu te acopăr oi zice Popa în sinea lui da tu pe mine ma lași sa îmi fac mendrele ,unul mai bolnav ca altul.

   • Da-mi voie sa te corectez. Ciupilanca spre deosebire de popa avea discernamant. Si inca ceva. Se caca pe ea cand aparea o cerere din partea personalului. Si o fi spagarit da-o dracu dar daca avea nevoie de un doctor lasa si spaga si cacat si aducea doctoru ala pe post si avea grija ca sa nu pice in curu gol ea… asta saracu e dus cu capul habar nu are in ce cacat este

  • :))))) vai morrrrrr ha-ha !!! Auzi au medic in carucior cu rotile!!! :)))))) morrrr cand toate toate progreseaza avanseaza voi tineti doctori handicapați:)))) !!! Bafta Bogdane!! Te salut, pelicanul , tovarasul tau de an 5 !! Stii tu…. Bafta!!

   • Da ma se țin dr handicapați ca Popa e tradiționalist, nu ii place progresul ha ha ha ….tovarășa ta de garsoniera ….știi tu,adică nebuna .

 12. Doctorita colpos se pare ca are o notorietate deosebita in judet… doctorul Tacu de la barlad i-a varat un pumn in nas tocmai cand asta fugea de manca pamantul ca un bolnav trebuia salvat si ea fugea prima ..a fugit la vaslui unde a jignit tot personalul astfel incat aia au facut liste semnate ca la popa sa nu o mai primeasca acolo in veci s-a aciuat la caldurica in cuibul lui buzatu din husi unde de la managera ciupilan pana la popa toti au fost la mana ei si tot asa.. e aia care si-a cladit parafa de sefa in avans si culmea ..e sefa !! Pentru ca celelalte doctorite au suparat pe domnul popa cerand medicamente. Atunci devine el cel mai suparat desi baga mortul in casa spunand ca el aproba tot si de vina ar fi directorul economic ca el taie !!misto in spitalul ala care da ,este un SRL popa-butiuc-ciupilan !!

 13. Bravo d-na dr Deleanu pentru curaj !! Sunteti o salvatoare un medic adevarat o curajoasa!! Doctorul Avasiloaie de aia a fost dat afara de nenorocit pentru ca s-a impotrivit lui. Stie toata sectia de chirurgie cum urla doctoru popa si il jignea pe domnul doctor Avasiloaie un domn prin definitie si un profesionist!! A lasat nenorocitul spitalul fara un medic internist ca asa a vrut ” pula lui de manager” !! Huooooo !! Or sa fie represalii si asupra d-nei dr Deleanu o sa vedeti! Iesim in strada sa o aparam pe doamna doctor!! Sa plece betivii si drogatii nu doctorii buni si dedicati!!!

 14. Dar nimeni nu verifică aceste concedii medicale fără număr? Cine le dă, pentru ce? Normal că le convine să stea acasă și să fie plătiți cu 85%fin salariile imense pe care le au. Au însă și pierderi…. șpaga care la spitalul husean se ia în continuare cu nemiluita.

 15. Sa isi dea demisia managerul minune si sora primarului( capusa spitalului pardon )care nu stie sa deschida calculatorul si are 120 milioane-in mana salar . Care si-a scos postul de sefa special pentru ea auzi medic primar ginecolog:)) unde dracu sunt controalele alea fa?? Sa vada cum praduiti voi spitalul ?? Ciupilan l-a pus manager pe asta pentru ca e suficient de bolnav la cutie ca sa faca ceea ce i se cere:)) daca e luat la intrebari jan iese lacrima si prostu infunda puscaria de cat de dobitoc a fost . Ti se face si mila pe cuvant!!! Doamne apara si pazeste pamantul asta de familia ciupilan famile de banditi ordinari fara scrupule si fara dumnezeu deasupra lor!!

 16. Toate asistentele au de vânzare materiale și medicamente . Încă nu s-a terminat anchetele celor morți cu zile sau nici nu au început?
  La urgente sunt tratați bețivii care cad pe strada sau cei care dorm prin parcuri , asta e nivelul la primiri urgente mai departe habar n-au . În cazul tânărului al cărui diagnostic nu-l găsesc ar fi bine sa caute pe google sau pe la babe sigur e un diagnostic mai bun

 17. Ciupilan o sa isi asume ca banii merg la el direct si indirect prin firmele de casa. Scrie clar frumos concis pe Facebook-ul d nei Catalina Popa maniera in care se fac afacerile cu primarul..

 18. Ce suma voiai de la digitalizare parandarat popa??15 miii de euro?? Cine a facut digitalizarea?? Baiatul lui Murgulet finul primarului respectiv Radu Branici?? Ti-au mai dat-o baietii sau ti-au dat cu piciorul?? Popo tu ai mult mai grele coaie decat un amarat de spital de condus.. se zice si de spagi la angajare …plus pizda ca sa citam ” din tine” … ai chemat sefii de sectie sa ii intrebi ingrijorat daca au luat ei sau daca ai ramas tu pe dinafara. Ordinarule!!

  • Taci ma ca tot el zice ca nici pe operații nu ia bani ,ei bine ,probabil acu ,înainte de alegeri ,dar cum se bătea el cu pumnul în chept ca e consilier județean….se pare ca nu mai e ca oricum era degeaba și acolo.

 19. Spitalul in care directorul financiar trece peste comisia medicamentului si taie medicamente de la achizitie ca in codru!! ULTIMELE SE TAIE MEDICAMENTELE SI MATERIALELE SANITARE !!!! Ultimele ! Spitalul in care doamna Macrescu Cristina singura ramasa la biroul achizitii isi ia concediu medical ori de cate ori este vreun control ,spala putina ( cu acordul conducerii) pentru a nu prezenta documente care de altfel trebuie sa fie transparente puse pe site-ul spitalului…Tai legumele de la primar tai afacerile cu apropiatii primarului astea se TAIE domnule director economic !!! Spitalul in care directorul medical din momentul acela resprectiv colpos cristina alunga medicii trimisi de la iasi dispusi sa faca garda servind caror interese doamna doctor???? V-ati batut joc de un spital lua-v-ar dracu de nenorociti cum ati vrut ! Am citit articolul din 2016 tot VRN despre medicii spitalului din trecut. Ce oameni deosebiti!!! Ce oameni dedicati muncii !! Sa nu dea dracul sa va scuzati si acum acuzand pe altii nenorocitilor cum zbiera ciupilan ca boul ca doctorii se ocupa de aprovizionare!! Nu nenorocitule ..medicii din comisia medicamentului au pus medicamente pe lista!! Directorul tau financiar le-a taiat si macrescu cristina si ungureanu angela farmacista dandu-i concursul au bagat oamenii in cacat!!! Se pot vedea facturi , se pot vedea stocuri ” la secret” se pot auzi inregistrari … nu mai scapati odiosilor cu nume si prenume!!

 20. Nu este garda ATI pentru ca popa a anuntat la raportul de garda cu toti medicii de fata ca el prefera garda cpu si ca o inchide pe cea din ATI asa cum a promis el beat fiind demult ca o face .. de ce? Simplu : o garda iti consuma bani !! Si tu popo cum stai in crâșme in loc sa faci ceea ce trebuie facut, asta se intampla!! Si da, relatia dintre popa si unii doctori respectiv nu aceia care l-au pupat in cur( sperand ce??? ) este ingrozitoare… sa nu dea dracii sa mananci rahat popa altceva decat adevarul incercand sa scapi ca dracii te gasesc!! Nimeni nu te mai pupa-n cur acum. Ai pus farmacista sa ascundă medicamente, alta penala si aia ca sa le scoata la controale nu sa le dea pacientilor!!! Nenorociților bate-v-ar dumnezeu de ticăloși!! Sa nu aveti curajul panaramelor sa ziceti altceva ca sunt inregistrari!! Si nu ca o sa fiti demisi ca qia-i foaie verde !! Penalul va mananca!!

 21. Pina când politicienii puși pe funcția de conducere la toate ministerele nu vor pleca,nu se rezolva nimic în țară asta . Oameni competenți tineri nu au nicio șansă daca nu cotizează și ling tălpile picioarelor vreunui șef de partid.Politicul jos labele de pe toate funcțiile de la toate nivelurile.Concursuri reale , competența, profesionalism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.