Spitalul Județean de Urgență Vaslui face noi angajări: salarii nete de 3400 de lei la spălătorie

Cea mai mare unitate sanitară din județ face noi angajări. Cele șase posturi urmează să fie ocupate fără concurs, pe o perioadă ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă. 

Concret, Spitalul Județean de Urgență Vaslui caută să angajeze un asistent medical și un asistent medical debutant pentru secția Obstetrică Ginecologie, un merceolog debutant, un funcționar pentru Serviciul Administrativ, un muncitor necalificat la Întreținere Spații Verzi – deservire crematoriu și o spălătoreasă. Cei interesați mai pot depune azi dosarele, urmând ca selecția să se facă în data de 9 februarie, ora 9:30. Criteriile de departajare pentru posturile de asistent medical și asistent medical debutant se vor face în funcție de experiență și de stagiile de voluntariat. În ceea ce privește postul de merceolog, prioritate vor avea candidații cu permis categoria B care știu să utilizeze un calculator (microsoft Word și Excel).

750 de euro, salariul unei spălătorese

Spitalul Județean de Urgență Vaslui are angajate în prezent 14 spălătorese ale căror venituri nete au variat în luna decembrie între 1950 de lei și 3483 de lei. Tot la această unitate sanitară, un muncitor necalificat poate câștiga lunar chiar și 2000 de lei în mână, în timp ce salariul unui garderobier se ridică la 3100 de lei. Pe lângă salarii, angajații SJU Vaslui mai beneficiază și de indemnizații de hrană, dar și de vouchere de vacanță.
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ