11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

Spitalul Județean de Urgență Vaslui a primit un robot ultra modern, care stopează răspândirea infecției cu noul coronavirus

APARATURĂ… Spitalul Județean de Urgență Vaslui a făcut o nouă achiziție. Este vorba despre un robot ultramodern, primit din partea Comisiei Europene, în urma unei aplicații completate de unitatea medicală. Robotul stopează răspândirea infecției cu noul coronavirus, fiind unul din cele 200 de spitale din Uniunea Europeană care au beneficiat de acest program. „Valoarea lui este de aproximativ 60.000 euro. Astăzi a fost pus în funcțiune și va fi utilizat la dezinfecția spațiilor cu risc mare de contaminare. Robotul funcționează cu lămpi cu lumină UV, care inactivează în scurt timp(10-15 minute) peste 99% din microorganisme patogene, fiind dirijat de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile. Este încă un pas făcut de spitalul nostru în realizarea unui climat de siguranță pentru pacienți și angajați”, a transmis conducerea spitalului județean.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Alta fatare de minte facuta pentru sifonarea de fonduri de stat … 60 000 euro pentru niste lampi UV ? E de ras ,dar e de plans , avand in vedere ca testul pcr este o frauda medicala si implicit virusul nu exista , este doar un pretext pentru instaurarea dictaturii care sa implementeze genocidul prin injectare.
    Guvernul austriac , sluga a Israelului , deja a anuntat ca din februarie vor face injectarea obligatorie , altfel vor amenda si baga la inchisoare neinjectatii – sa vedem cum or sa inchida o treime din populatie :))
    In Olanda deja au tras in oameni , incepe sa explodeze situatia si toti cei care sunt de partea gresita a istoriei vor sa socoteala grav.

    • Si eu care credeam ca Israelul e sluga americanilor! Ai stofa de mare pulitolog de aceea de rugam sa ne spui care e partea corecta a istoriei si cui vor vor da socoteala „toti cei care sunt de partea gresita” a ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here