Spitalul Judetean Vaslui angajeazã, fãrã concurs, asistenti medicali, registratori, auditori, infirmiere, îngrijitori si brancardieri

LOCURI DE MUNCÃ… Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui face angajãri în aceastã perioadã! Sapte posturi de infirmiere debutante si douã de brancardier la cele mai solicitate sectii sunt oferite de unitatea sanitarã. În total, 24 de posturi asteaptã sã fie ocupate la sfârsitul sãptãmânii, când se va face selectia dosarelor.

Posturile de infirmiere sunt la cele mai dificile sectii din aceastã perioadã: cinci la Anestezie Terapie Intensivã , unde sunt internati bolnavii în stare gravã, si douã la Sectia Neurologie. De asemenea, se cautã doi brancardieri, tot pentru sectia ATI, dar si douã îngrijitoare pentru ATI si Boli Infectioase. Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui mai angajeazã doi registratori medicali debutanti pentru Serviciul de Internãri si Relatii cu Publicul, un auditor gradul I, un economist, un asistent medical debutant pentru sectiile Cardiologie si Boli Infectioase, doi asistenti medicali debutanti pentru sectia ATI si Cabinetul Boli Infectioase, precum si trei asistenti medicali debutanti pentru Camera de Gardã a sectiei Boli Infectiose. În ceea ce priveste posturile de brancardieri, infirmiere si îngrijitoare, conditiile de studii sunt minime: absolvirea scolii generale si fãrã vechime în specialitate. Pentru posturile de asistent medical debutant se cere diplomã de scoalã sanitarã postlicealã, precum si avizul anual pentru autorizarea exercitãrii profesiei valabil pentru anul acesta. Pentru ocuparea postului de economist, se cere diplomã de licentã si sase ani jumãtate vechime în specialitatea postului. Pentru postul de auditor gradul I se cere, de asemenea, diplomã de licentã, dar si patru ani vechime în specilitatea postului. Registratorii medicali se pot angaja doar cu diploma de studii medii si fãrã vechime. Toti cei interesati mai trebuie sã stie cã înscrierile se fac pânã în data de 26 noiembrie, urmând ca pe 27 noiembrie sã se facã selectia dosarelor. Toate aceste angajtãri se fac pe perioadã determinatã, ce nu poate depãsi 30 de zile de la data încetãrii stãrii de alertã.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ