spot_img
14.8 C
Vaslui
04-iun.-2023

Spitalul Județean Vaslui scoate la concurs postul de director medical

spot_imgspot_img
- Advertisement -
LIBER… Postul de director medical al Spitalului Județean de Urgență Vaslui este vacant și a fost scos la concurs.

VACANT… Spitalul Județean de Urgență Vaslui scoate la concurs fotoliul de director medical. Postul impune studii superioare (absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specialitatea medicină) precum și vechime în muncă de cinci ani.

Pe lângă criteriile specifice, candidații mai trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă domiciliul stabil în România, să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea; să aibă o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate. Totodată, cei interesați de postul scos la concurs nu trebuie să aibă vârsta de pensionare. Dosarele se pot depune până luni, 11 iulie, proba scrisă urmând a fi susținută în data de 21 iulie. Proba interviului de selecție este programată pentru data de 26 iulie, la o zi după ce candidații care trec de proba scrisă vor susține proba orală a proiectului de specialitate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Abia asteapta la cotitura cateva sefe de sectie ca nu se simt implinite profesional sa conduca doar o sectie, vor sa conduca tot spitalul. Cei din spital stiu cine vaneaza acest post.

  2. Afteni Vladislav de la Beldiman e interesat, dar sa nu participe la concurs! Și neaparat, asta fiind o condiție sine qva non, sa cumuleze toate sporurile…
    Bine, nu știu dacă între timp a Învățat sa scrie corect românește, ma îndoiesc, dar asta e alta discuție.

  3. Afteni Vladislav de la Beldiman ar fi interesat, dar sa nu participe la concurs! Și sa cumuleze sporurile….
    Nu știu dacă între timp a învățat sa scrie corect românește, dar asta-i alta discuție!

  4. Si a facut plinul madam Croitoru cu bani, si acum pleaca. Cucoana esti plina de bani luati cel putin din pandemie. Poate urmeaza madam Piseru. Alta campioana la luat spagi. Inclusiv dijma lunara de la angajatii UPU pe care i a angajat.

    • Wow dr piseru se deda la asa fapte mizerabile ??? Nu creeeed !!! Ea e un fel de ioana d” arc a upu- urilor noastre, o combinatie intre marinimia mesianica si dulceata ambrosiei bauta de zei!! Nu te creeed!!!!:))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.