8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Sporting Juniorul Vaslui se pregătește pentru noul sezon

- Advertisement -
PREGĂTIRI… Fotbaliștii de la Sporting Juniorul Vaslui încep pregătirea pentru noul sezon al Ligii 3. Prima partidă amicală va avea loc la finalul acestei luni, pe 30 iulie.

REUNIRE… Sporting Juniorul Vaslui a organizat al doilea și ultimul trial dinaintea reunirii de luni. Jucătorii născuți în anii 2003, 2004 și 2005, legitimați la cuburi din Vaslui, Bârlad, Focșani sau Pașcani, au dat probe pentru a juca în Liga 3, iar trei dintre aceștia vor rămâne la gruparea vasluiană.

Conducerea clubului a conturat, în mare măsură, lotul de jucători pentru noul sezon al Ligii 3, iar printre noutăți se numără și revenirea atacantului Robert Rusu, împrumutat în sezonul trecut la CSM Vaslui. Vasluienii se vor pregăti pe plan local, primele antrenamente vor fi de reacomodare la efort, urmând ca de pe 30 iulie să înceapă și meciurile de pregătire. Sporting Vaslui se află în discuții cu mai multe echipe din zona Moldovei, printre care Știința Miroslava, CSM Bacău, CSM Focșani, Sporting Liești și nou-promovata în Liga 2, Oțelul Galați. Echipa vasluiană a pierdut mai mulți jucători în această vară, printre care Alexandru Dohotariu, Ștefan Ștefanovici, Octav Cracea (împrumutați la Politehnica Iași), Denis Andrei (plecat la Unirea Braniștea), Sabin Iakabfi (CSM Alexandria), Leonid Gherase sau George Albu. În sezonul trecut, Sporting Juniorul Vaslui a terminat pe locul 7 în Seria 1 a Ligii 3. Noul sezon va debuta sâmbătă, 27 august, programul urmând a fi stabilit de Federația Română de Fotbal la începutul lunii viitoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.