15.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Sporting Vaslui, calificare la masa verde în Cupa României

- Advertisement -
CALIFICARE… Sporting Juniorul Vaslui merge în turul 2 al Cupei României la fotbal, după ce adversara sa, ACS Hușana Huși, s-a retras din competiție.

MERG MAI DEPARTE… În turul 1 al Cupei României la fotbal, faza națională, Sporting Juniorul Vaslui ar fi trebuit să întâlnească ACS Hușana Huși, însă cum echipa din orașul dintre vii a dispărut de pe harta fotbalului românesc, Sporting va accede în turul 2 fără să joace.

Ediția 2022-2023 a Cupei României are un nou format competițional, iar pe 16 iulie s-au încheiat meciurile din faza regională. În această fază a participat și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, CSM Vaslui, formație care s-a clasat pe locul 2 în grupa regională, ratând calificarea în turul următor. Turul 1 al competiției KO se va disputa într-o singură manșă pe 17 august, iar Sporting Juniorul Vaslui ar fi trebuit să joace, pe teren propriu, cu ACS Hușana Huși. Din păcate, Hușana a desființat echipa de seniori și nu se va prezenta la meci. Astfel, Sporting Juniorul Vaslui se califică la masa verde în turul 2, acolo unde va întâlni tot o echipă de Liga 3. Meciurile din turul 2 se vor desfășura tot într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab cotate, pe 31 august. În această fază vor participa 58 de cluburi, 38 calificate din turul 1, ultimele 19 din sezonul trecut al Ligii 3 și o echipă din Liga 2.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.