spot_img
30.1 C
Vaslui
21-iul.-2024
spot_img

Sportivii de la ACS Know Bârlad participã la Cupa României Taekwon-do ITF! (FOTO)

- Advertisement -

SPERANTE DE CAMPIONI … Cupa României la Taekwon-do ITF va avea loc în perioada 19 – 22 octombrie la Arad, în organizarea Federatiei Române de Taekwon-do ITF, dar si a organizatorului local Clubul Takeda Arad. Este o competitie din calendarul competitional al federatiei de specialitate si este a doua ca importantã (dupã campionatul national) la nivel national pentru toti practicantii acestui sport din tara noastrã. În plus, rezultatele obtinute la aceastã competitie, ca si rezultatele de la campionatul national care a avut loc în primavara acestui an, vor fi baza de selectie pentru stabilirea lotului national la României la Taekwon-do pentru anul 2024. Acest lucru face ca acest eveniment sã fie unul foarte asteptat si care generezã lupte acerbe pentru medaliile puse la bãtaie. „Sâptâmâna viitoare urmeazã sã ne deplasãm la Arad cu o delegatie de 14 sportivi bârlãdeni, instructori si arbitri care vor reprezenta clubul nostru în competitia arãdeanã. Vom fi pentru prima oarã în Arad si ne dorim sã avem rezultate din cele mai frumoase care sã ne umple de mândrie atât pe noi cât si pe familiile sportivilor, sau de ce nu, pe ceilati concetãteni”, a precizat Eleonor Gheorghian, presedintele ACS Kwon Bârlad. .

Unul dintre cluburile care vor participa la aceastã competitie este si Asocitia Clubul Sportiv Kwon din Bârlad.

„Cupa României la Taekwon-do ITF este o competitie foarte importantã pentru noi, la care si clubul nostru va lua parte la începutul sãptãmânii viitoare. Se estimeazã participarea unui numãr de 650 de sportivi, la care se vor adãuga 80 de instructori si aproximativ 50 arbitri, care sunt deja înscrisi pentru participare la competitie. Deja se anuntã sã fie un eveniment sportiv de mare tinutã, atât prin prezenta celor mai buni practicanti de Taekwon-do ITF din tarã, dar si prin ceea ce deja partenerii locali pregãtesc pentru cele trei zile de competitie. Va fi o editie deosebitã si datoritã faptului cã aceasta este prima competitie mare la care vom participa cu totii, dupã ce recent, în luna septembrie a.c., în urma participãrii la Campionatul Mondial de Taekwon-do din ampere – Finlanda, România, ca urmare a prestatiei pe care au avut-o membrii Lotului National, au ocupat locul 1 pe natiuni dupã numãrul de medalii cucerite (12 medalii de aur, 18 de argint si 14 de bronz) devenind astfel Campioanã Mondialã. Acest fapt ne-a fãcut pe toti sã fim mândri de faptul cã suntem români si de faptul cã practicãm acest sport minunat – Taekwon-do ITF.” ne-a declarat Eleodor Gheorghian – presedintele A.C.S. Kwon Bârlad.

Deplasarea la Arad a 14 sportivi, instructori si arbitri bârlãdeni!

„Sâptâmâna viitoare urmeazã sã ne deplasãm la Arad cu o delegatie de 14 sportivi, instructori si arbitri care vor reprezenta clubul bârlãdean în competitia nationalã. Vom fi pentru prima oarã în Arad si ne dorim sã avem rezultate din cele mai frumoase, care sã ne umple de mândrie, atât pe noi cât si pe familiile sportivilor sau de ce nu, pe ceilalti concetãteni. Pentru buna desfãsurare a competitiei, am înscris si 3 arbitri: Eleodor Gheorghian – arbitru Categoria B europeanã, si arbitrii zonali Teodora Butnaru si Cristian Ureche, dar si doi instructori: Eleodor Gheorghian – centurã neagrã 4 dan si Bogdan Busuioc – centurã neagrã 1 dan.” ne-a mai declarat Eleodor Gheorghian.

Eleonor Gheorghian, presedintele ACS Kwon Bârlad

„Va fi o deplasare dificilã, la distantã mare, unde trebuie sã ajungem încã de joi seara, când va fi atât cântarul oficial (proba pe care trebuie sã o treacã toti competitorii care sunt angrenati în proba de luptã si care trebuie sã treacã cu brio si de acest hop în lupta cu greutatea, fiecare dintre ei trebuind sã respecte cu strictete limita maximã a greutãtii cu care s-au înscris pentru competitie), dar si înscrierea oficialã în competite. Ziua de vineri va fi alocatã probelor si categoriilor de juniori si seniori, ziua de sâmbãtã va fi pentru prejuniori si copii, iar ziua de duminicã va fi alocatã echipelor care vor intra în competitie abia atunci. Dorim sã urãm tuturor participantilor cât mai mult succes si sã se întoarcã cu cât mai multe medalii înapoi acasã”, a adãugat în final presedintele clubului bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.