spot_imgspot_img
7.4 C
Vaslui
01-mart.-2024

Sportivii de la CS Viitorul au acaparat podiumul la campionatul național de aruncarea ciocanului

- Advertisement -

ÎNTRECERE… Campionatul Național de Iarnă la aruncări lungi, categoriile juniori, tineret și seniori, s-a desfășurat, în weekend, perioada 25-26 februarie, la București. A fost competiția de debut în 2023 și prima oportunitate de a obține medalii pentru talentații aruncători ai cluburilor vasluiene.

Atletismul vasluian i-a avut protagoniști pe sportivii CS Viitorul, care au ocupat toate cele trei trepte ale podiumului la categoria Juniori 1. De departe, performerul delegației vasluiene a fost Rareș Conduraru, care s-a întors acasă cu două medalii: aur la Juniori 1 și bronz la Tineret. Medalia de argint la Juniori 1 i-a revenit lui Narcis Nica, pentru ca bronzul să fie câștigat de Alex Chelaru. CS Viitorul și-a acontat și locurile patru, cinci și șase ale clasamentului, prin sportivii Stavăr Daniel, Răzvan Herghelegiu și Tiberiu Conduraru.

Argint pentru Andrei Micu, la seniori

Andrei Micu (CSM Vaslui) a concurat la categoria Seniori a Campionatului Național de Iarnă la aruncări lungi. El a avut evoluții remarcabile, reușind să devină vicecampion național la seniori, cu rezultatul de 63,26 metri. Sportivului nostru i-au mai lipsit doar 24 de centimentri pentru a pune mâna pe medalia de aur, câștigată de Cristian Mehes (CS Crișul), cu un record personal de 63,50 m. Toți atleții vasluieni participanți la această competiție sunt antrenați de profesorul Laurențiu Maxim.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.