4.5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Sporuri cerute de Poliția Locală Bacău. Statul pe scaun sau febra musculară la degete, riscuri profesionale

- Advertisement -

Polițiștii locali din Bacău au cerut  Primăriei să le acorde spor pentru condiții vătămătoare de muncă, în baza unor buletine de analiză efectuate de medicii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bacău, care au stabilit condițiile de muncă ale acestora.

Printre altele, polițiștii locali suferă de febră musculară pentru că scriu prea mult la tastatură, dar și pentru că stau prea mult pe scaun. Conform buletinelor de analiză, verificările au fost făcute la sediul Poliției Locale din Bacău și la diverse compartimente din cadrul instituției.

Ies în evidență o serie de constatări ale medicilor DSP Bacău care frizează ridicolul. De pildă, pentru „secția șofer autovehicule – autospeciale” din cadrul Poliției Locale Bacău, în buletinul de analiză se menționează că angajații, adică șoferii, sunt expuși riscului „toxico-alergic generat de contactul cu dosare, documente, registre în diverse stări de degradare”https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/sporuri-cerute-de-politia-locala-bacau-statul-pe-2215828.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.