spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Sprijin pentru pacientii cu afectiuni oncologice din judetul Vaslui

- Advertisement -

COLABORARE… Pentru a veni în sprijinul pacientilor cu afectiuni oncologice, Directia de Sãnãtate Publicã Judeteanã Vaslui informeazã populatia cã Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iasi a implementat o platformã care permite pacientilor cu patologie oncologicã accesul usor si rapid la serviciile acordate în cadrul IRO.

Pacientii cu afectiuni oncologice aflati în evidentele medicilor de familie / specialisti pot beneficia de programare on-line pe platforma IRO, programare ce poate fi fãcutã fie de pacient, fie de medicul care recomandã consultatia de specialitate în cadrul IRO. Platforma are un set de filtre pentru a evita programarea incorectã sau înregistrarea unor pacienti fãrã documentatia medicalã minim necesarã. Singura conditie necesarã este ca pacientii sã aibã minimum de investigatii (hemoleucograma, TGP, TGO, LDH, Gama GT, bilirubinã, fibrinogen, VSH, Proteina C reactivã, uree, creatinine si glicemie), pentru a putea fi preluati pentru îngrijire în momentul prezentãrii.

„În situatia în care un pacient programat on-line nu are investigatiile medicale în momentul prezentãrii la IRO, acesta va fi reprogramat dupã efectuarea investigatiilor minim necesare. Pentru evitarea deplasãrii pacientilor la IRO Iasi si reprogramãrii, recomandãm pacientilor sã detinã tot setul de investigatii necesare”, au precizat reprezentantii Directiei de Sãnãtate Publicã Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.