spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Stadiul lucrãrilor la Varianta de Ocolire a Bârladului, de peste 70%! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

PREZENTARE… Urmare a vizitelor în teren, constructorii Variantei de Ocolire a Bârladului, respectiv SC Concelex si cei angajati sã lucreze, au anuntat stadiul lucrãrilor la data de 02 octombrie, a.c. Vestea bunã este cã s-a lucrat intens în ultimele luni, astfel cã obiectivul este realizat în proportie de peste 70%. Însã nici primarul Dumitru Boros nu a dat ca sigur cã se va finaliza în douã – trei luni constructia VO.

La vizita fãcutã de edilul Bârladului si reprezentatii SC Concelex, s-a remarcat cã se lucreazã la pasajul de la km 0+405 m, unde se toarnã plãcile suprabetonate, la deschiderile 2 si 5, iar la pasajul de la km 1+630 m se monteazã instalatia electricã pentru iluminatul exterior. La intersectia de la kilometrul 2, lucrãrile sunt sistate temporar. De asemenea, la pasajul de la km 5+305 m se toarnã plãci suprabetonate si se amenajeazã straturi de balastare pentru rampe, în timp ce la kilometrii 5+450 m si 5+600 m (zona DSVSA Vaslui) se executã lucrãri de relocare a statiei hidrometalice, respectiv a retelelor electrice si de gaz. La pasajul de la km 6+705 m se toarnã plãcile suprabetonate de la deschiderea 1. Totodatã, de la km 8+100 m pânã la km 8+900 m se executã santuri pentru retelele pluviale si se lucreazã la taluzarea terasamentelor, ca de altfel si pe distanta situatã între km 9+100 m si km 10. Tot la km 10 au demarat lucrãrile la giratie (zona Simila – Fabrica de otet) si cele de relocare a retelelor electrice si de gaz.

„Din constatãrile fãcute în teren, se lucreazã pe toatã lungimea variantei de ocolire. Personalul este mobilizat peste tot pe unde se fac lucrãri complexe si, conform situatiei la moment, pe santier lucreazã acum 196 de muncitori si 62 de utilaje. Vreau sã le multumesc pentru solicitudine doamnei Camelia Nicolae, de la X-Way Infrastructure, si domnilor Cãtãlin Visan, de la Concelex, si Cãtãlin Urtoi, consilier al domnului ministru Grindeanu, care, vã asigur, îsi dau tot concursul pentru ca lucrãrile sã meargã bine”, a declarat primarul Dumitru Boros.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Ce treabă are Boroș cu varianta de ocolire a municipiului Bârlad? Nici una dar încearcă să inducă lumea în eroare cum că el e factotum in acest proiect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.