Stadiul lucrãrilor la varianta de ocolire a Bârladului: o nouã etapã! (FOTO – VIDEO)

LUCRÃRI ÎN GRAFIC… Lucrãrile la viitoarea variantã de ocolire a Bârladului au intrat într-o nouã etapã, respectiv cea a decopertãrilor de adâncime si transport a materialului rezultat. „Am anuntat cã vom tine la curent publicul cu ceea ce se întâmplã pe acest santier si asa vom face, în ciuda a ceea ce se tot vehiculeazã”, a precizat primarul Dumitru Boros.

„În primul rând, am fost informat cã s-au finalizat operatiunile de prelevare de probe de pe traseul aflat în lucru, dar si trasarea, în aceastã primã etapã. De-acum urmeazã ca pe acest prim segment, cu o lungime de 1,6 kilometri, sã înceapã decopertarea de adâncime si se vor deschide alte zone de lucru. Totodatã, am mai fost informat si cã documentatia pentru relocarea retelelor electrice si de transmisiuni, precum si racordarea santierului la utilitãti sunt alte operatiuni aflate în lucru. Am anuntat cã vom tine la curent publicul cu ceea ce se întâmplã pe acest santier si asa vom face, în ciuda a ceea ce se tot vehiculeazã! Repet: atât eu, personal, cât mai ales colegii de la CNAIR, surpevizãm în continuare foarte atent tot ce se întâmplã aici, iar pânã în acest moment nu avem motive sã credem cã acest proiect nu s-ar derula corect”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim cã licitatia organizatã de CNAIR pentru executia lucrãrilor a fost cîstigatã de Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL Botosani, iar proiectant este Search Corporation SRL Bucuresti. Investitia este finantatã prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totalã a proiectului este de 186.557.576,44 lei.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ