spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Stâlpii înclinați de la Huși, povestea continuă!

- Advertisement -

APELURI ZADARNICE… Nu este Turnul din Pisa, dar sunt stâlpii din Huși! Așa spun, mai în glumă, mai în serios localnicii din municipiu, în a căror zonă de domiciliu se află câte un stâlp de lemn, cam putrezit de vreme și periculos de înclinat peste trotuar sau peste partea carosabilă. Și sunt mulți astfel de stâlpi care au aparținut și, cel mai probabil, aparțin societății de telefonie, dar care acum par abandonați prin oraș.

Localnicii fac frecvent plângeri la Primărie și cer aleșilor să intervină. Problema este că nu sunt stâlpii lor, însă, dacă se ia în calcul siguranța cetățenilor, lucrurile ar trebuie să stea altfel. „Întreb autoritățile competente dacă ar putea face ceva cu acest stâlp de pe strada Dumitru Patraș, nr.12. La următoarea ploaie (vijelie) cade jos, peste vreo mașină sau copil etc. Mulțumesc”, a fost sesizarea publică a unui hușean. După câteva zile, acesta s-a văzut nevoit să revină cu un alt mesaj: „Bună ziua. Revin încă o dată cu aceeași problema de pe str. Dumitru Patraș nr.12. Nu știu dacă a ajuns sesizarea la organele competente, dar mai lipsește o vijelie… Că aseară era cât pe ce să cadă la pământ sau în capul cuiva. Sau poate peste vreo mașină etc. La noi, până nu se întâmplă ceva, nu se iau măsuri. Nu vreau să fiu răutăcios, dar ăsta e adevărul”, a spus hușeanul, în cel de-al doilea mesaj. Omul, pentru a fi convingător și inclusiv pentru a atrage atenția autorităților, a pus și câteva imagini cu stâlpul înclinat. „Am văzut vreo patru stâlpi la fel, înclinați către sol. Eu nu parchez lângă ei, că mi-e frică. Dar mi-e frică și când ies copiii la joacă, pentru că nu știi ce se poate întâmpla. Rugăm Primăria să elimine pericolul de pe domeniul public”, a reacționat un alt hușean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Komuna de ev mediu acolo. Am trecut spre Moldova și comuna aia și albita numa golaneala hoții și șpăgari rupți în kur de foame în zona aia rupta de foamete. Parșivi rău carcaletii aia de rupți. Ghertoy cu foametea și kileala pe ei .

  2. Catastrofa de viceprimar n-ui este rușine să ocupe locul ăsta în birou,fără să facă nimic?Trebuie să aleagă pe cineva care să facă ceva pentru oamenii din acest oraș și el să plece acasă.

  3. Au fost cei de la orange si au dat jos stalpul. Din pacate stalpii astia sunt proprietatea telekom care acum a fost preluata de orange, nu se poate atinge nimeni de ei pana nu vin cei de la orange sa ii ridice.

  4. Locuitorii orașului sunt cei care l-au votat pe Gibilan de atâția ani,așa că toți suntem vinovați și nu trebuie să ne plângem la nimeni,cum primarul și locuitorii orașului sunt la fel.Când văd atâta ipocrizie din partea unora te apucă râsul și ne întrebăm de ce pleacă oamenii din România.Acesta este adevărul.

  5. Stați să treacă petrecerea primarului și după mai vedem noi, ce atâta grabă! Astăzi nu se muncește,se petrece, Ciupilan petrecere mare de bucurie că mai are încă 4ani de furat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.