8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

Stare de alertă în Vrancea, din cauza viscolului care a blocat județul

- Advertisement -

Șeful Guvernului a convocat o ședința de urgență a CNSU, fiind decretată stare de alertă în județul Vrancea, pentru suplimentarea forțelor de intervenție privind situația generată de fenomenele meteo.

În contextul situației generate de fenomenele meteo periculoase prognozate astăzi, 28 ianuarie 2023, premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă a convocat în regim de urgență, în format online, Comitetul Național pentru Situații de Urgență. În cadrul ședinței CNSU a fost dispusă măsura decretării stării de alertă la nivelul județului Vrancea, în baza HCJSU Vrancea, abilitând, astfel, Ministrul Afacerilor Interne să avizeze hotărârea.

Prin această măsură se pun în aplicare acțiuni imediate de răspuns, precum suplimentarea forțelor de intervenție, alertarea structurilor din zonele limitrofe, asigurarea permanenței structurilor cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de fenomenele meteo extreme, până la revenirea la starea de normalitate…https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/cnsu-stare-alerta-in-judetului-vrancea-cod-2237968.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.