Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu nu pare să se îmbunătățească: „Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”

Jurnalistul Florin Condurățeanu a vorbit, din nou, despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. Din păcate, situația lăutarului este la fel de critică.
Potrivit spuselor lui Florin Condurățeanu, Nelu Ploieșteanu este în continuare intubat, și are șanse mici de supraviețuire. Doar o minune ar putea să îi mai salveze.
„Am vorbit acum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație.
Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă.
Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid.
Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars. …https://www.bzi.ro/starea-de-sanatate-a-lui-nelu-ploiesteanu-nu-pare-sa-se-imbunatateasca-pronosticurile-nu-sunt-datatoare-de-speranta-se-asteapta-un-miracol-4152162?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ