33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Starea de sănătate a lui Putin. Liderul Kremlinului ar fi înconjurat de doctori şi ar face băi în extract din coarne de cerb

Vladimir Putin ar fi permanent înconjurat de doctori, inclusiv de un specialist în cancer tiroidian, relatează site-ul de investigaţii rus Project citat vineri de Kyiv Independent. Putin obişnuia să călătorească în perioada 2016-2017 însoţit, în medie, de 5 doctori. În acelaşi timp, Putin şi-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă.

Într-un amplu articol privind starea de sănătate a liderului rus, site-ul The Project aminteşte însă un episod mai vechi când Putin ar fi căzut de pe cal.

Efectele traumei de atunci s-ar fi făcut simţite ulterior, în 2012, când acesta a fost văzut şchiopătând la un eveniment din Piaţa Roşie, alături de Patriarhul Kirill, potrivit hotnews.ro.

Putin este în permanenţă înconjurat de medici. În 2019, acestea era înconjurat de nu mai puţin de 13 medici la Palatul său de la Soci, unul dintre ei fiind oncologul Evgeny Selivanov, chirurg specializat în cancerul tiroidian.

În patru ani, acesta l-a vizitat de 35 de ori şi a petrecut nu mai puţin de 166 de zile alături de şeful statului rus. A fost prezent atât în timpul evenimentelor de la Soci, cât şi în momentele în care Vladimir Putin a dispărut de pe scena publică.

Cu toate acestea, Vladimir Putin rămâne fan al medicinei alternative, exprimându-şi adesea interesul pentru leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale. Spre exemplu, băile în esenţă din coarne de cerb.

Citeste mai mult: adev.ro/r9nrfn

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here