23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Starea deplorabilă în care a ajuns casa lui Vasile Alecsandri din Bacău. În faţa ruinei a fost pus un banner cu o fotografie a marelui poet

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a filmat ce a mai rămas din casa care i-a aparţinut lui Vasile Alecsandri, exprimându-şi dezamăgirea faţă de modul în care autorităţile locale se ocupă de reabilitarea clădirii ce poartă numele unui scriitor emblematic.

Prezent la un eveniment în Bacău, prezentatorul de televiziune Dan Negru a mers să viziteze ruinele casei unde a locuit Vasile Alecsandri. Acesta a filmat clădirea şi s-a declarat dezamăgit de starea deplorabilă în care se găseşte.

„Sunt în Bacău şi vreau să vă arăt ceva tare interesant. Bacău, da? Mai, duminică dimineaţa, ora 10 şi ceva… Am ajuns prin Bacău şi aşa arată casa lui Vasile Alecsandri. Casa lui Alecsandri este în centrul Bacăului, nu este departe de aici. Au pus acolo un banner cu fotografia lui Alecsandri, una dintre marile personalităţi ale României, poet, dramaturg, politician, membru fondator al Academiei Române, de toate!” spune Dan Negru în înregistrarea video pe care a realizat-o la ce a mai rămas din casa lui Vasile Alecsandri.

Citeste mai mult: adev.ro/rbm8nk

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here