spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Start cu meciuri amânate în fotbalul mic

- Advertisement -

Liga a IV-a

DEBUT… Duminicã se dã startul în campionatul judetean de fotbal. Însã, din cauza vremii nefavorabile si a terenurilor impracticabile se vor disputa doar patru partide, iar alte opt au fost amânate. Cel mai interesant meci al etapei va fi cel dintre Olimpia Stãnilesti si Foresta Zorleni, echipe aflate în luptã directã pentru un loc în play-off.

În pofida vremii din ultimele zile si a terenurilor impracticabile, echipele din cele douã serii ale Ligii a IV-a vor începe returul, duminicã, 9 martie. Sefii Asociatiei Judetene de Fotbal nu s-au lãsat impresionati de vreme, astfel returul editiei 2013-2014 va debuta duminicã cu jocurile etapei a XII-a. Returul va demara cu doar patru partide, câte douã din fiecare serie, alte opt fiind amânate din cauza terenurilor impracticabile. Astfel, în seria I, Viitorul Rebricea va întâlni Vulturul Bãlteni, în timp ce SC Lipovãt primeste vizita ocupantei locului doi, Smart Negresti. În seria a II-a, Olimpia Stãnilesti joacã, la Husi cu Foresta Zorleni, iar Unirea Banca întâlneste, acasã, pe Multim Perieni. Jocurile amânate din etapa a XII-a vor fi reprogramate la o datã ce va fi stabilitã de Comisia de Competitii.

Decizii în Biroul Executiv al AJF

Ieri, în cadrul Adunãrii Generale a Biroului Executiv al AJF Vaslui s-a stabilit cã vicepresedintele Bogdan Gheorghitã va fi noul purtãtor de cuvânt în relatia cu mass-media si nu numai. De asemenea, în sedinta de ieri, oficialii AJF au aprobat afilierea provizorie a clubului Husana Husi.

Etapa a XII-a, Seria I:

Viitorul Rebricea – Vulturul Bãlteni

SC Lipovãt – Smart Negresti

Seria a II-a:

Unirea Banca – Multim Perieni

Olimpia Stãnilesti – Foresta Zorleni

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.