16.5 C
Vaslui
07-oct.-2022

Start în pregătiri pentru Sporting Vaslui

- Advertisement -
GATA VACANȚA… Fotbaliștii echipei Sporting Juniorul Vaslui au susținut prima ședință de pregătire în vederea noului sezon al Ligii 3, care va debuta pe 27 august.

REUNIRE… Sporting Juniorul Vaslui a pornit la drum în noul sezon. Reunirea lotului a avut loc la stadionul “Municipal” din Vaslui, iar primul antrenament a fost condus de Cornel Cracea, patron-antrenor la echipa vasluiană. Sporting s-a reunit cu câteva noutăți în lot, dar niciun transfer prea răsunător.

Au fost aduși și câțiva jucători noi, deocamdată fără contracte parafate, conducerea clubului anunțând că aceștia vor fi prezentați în zilele următoare. Este vorba despre trei tineri jucători aduși de la Pașcani, în vârstă de 19 ani. De la prima ședință de pregătire au lipsit motivat cinci jucători, care vor intra în programul echipei începând de miercuri. Au revenit la echipă și doi jucători importanți, portarul Ionuț Ailenei, împrumutat la Dante Botoșani, și atacantul Robert Rusu, împrumutat la CSM Vaslui. În primele două săptămâni, fotbaliștii vasluieni vor efectua antrenamente zilnice, axate pe pregătirea fizică. Vasluienii vor începe seria amicalelor din această vară pe 30 iulie, urmând a întâlni echipe de Liga 3 precum Știința Miroslava, CSM Focșani, Sporting Liești, Unirea Braniștea, dar și formații puternice din Liga 2, Politehnica Iași și Oțelul Galați, cu care se află în discuții avansate. Ediția 2022-2023 a Ligii 3 va debuta pe 27 august.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.