19.8 C
Vaslui
06-oct.-2022

START RATAT

- Advertisement -

Încã un debut gresit pentru FC Vaslui

ADORMITI FC Vaslui a arãtat ieri dupã amiazã ca o echipã care se aflã încã în vacantã. Fotbalistii antrenati de Viorel Hizo au fost luati tare de feroviari încã din startul partidei si au cedat presiunii exercitate de formatia lui Rãzvan Lucescu. Desi asteptãrile din partea lui Wesley erau uriase, brazilianul a fost sters pe toatã durata partidei si nu a reusit sã iasã în evidentã decât prin nervozitate si câteva executii ratate.

Chiar dacã nu au jucat pe propria arenã si nu au beneficiat de aportul galeriei, rapidistii au fost cei care au dictat ritmul partidei încã de la primul fluier al centralului Ovidiu Hategan. “Galben-verzii” au semãnat cu o echipã de pluton ce s-a lãsat dominatã, lucru ce i-a costat scump pe elevii lui Hizo. Presiunea feroviarilor, corelatã cu o serie de ezitãri în apãrare au fãcut ca tabela sã fie modificatã de Deac în doar minutul opt al întâlnirii. Abia atunci Vasluiul a iesit la joc, dar golul anulat al lui Raul Costin si alte douã ocazii mari ratate de Papp si Bello i-au fãcut pe “galben-verzi” sã-si piardã si mai mult din luciditate. Apoi, de la 2-0, totul s-a rupt pentru vasluieni, niciunul dintre fotbalistii antrenati de Viorel Hizo nereusind sã se evidentieze în sens pozitiv. La fel ca si pânã acum, toate sperantele se legau de tripleta Adailton-Sânmãrtean-Wesley. Dacã primii doi s-au zbãtut cât au putut pe benzile terenului, Wesley a fost una dintre deziluziile meciului. Alexa si Marcos Antonio l-au blocat perfect pe brazilian, iar acesta nu a putut sã îsi creeze absolut nici o fazã periculoasã la poarta lui Coman.

Titularizat în dauna lui Temwanjera, Yero Bello nu a putut face nici el nimic, în fata unei linii defensive destul de solide. Dacã în prima reprizã nigerianul a semãnat panicã în douã rânduri la poarta lui Coman, în repriza secundã atacantul a fost practic inexistent, mai ales din cauza faptului cã s-a “rupt” de tripleta ce ar fi trebuit sã îi ofere baloane utile.

“Dubla” lui Milanov

COINCIDENTÃ Fundasul dreapta, Jhivko Milanov a fost eliminat în minutul 67 al întâlnirii cu Rapid, dupã ce l-a cãlcat pe tibie pe Vladimir Bozovic. Centralul Ovidiu Hategan a reactionat prompt si i-a arãtat jucãtorului de la FC Vaslui cartonasul rosu direct. Interesat este cã, în urmã cu un an, tot în prima etapã si tot în fata Rapidului, acelasi Milanov pãrãsea terenul mai devreme dupã ce era eliminat de Cristi Balaj.

Arbitrul le-a permis giulestenilor sã practice un joc agresiv

Hategan, omul negru

Centralul Ovidiu Hategan l-a eliminat pe Milanov, dar i-a iertat pe Alexa si pe Deac, cei care ar fi meritat cel de-al doilea cartonas galben, în partea a doua a meciului. Acestor decizii se adaugã golul anulat si alte faze care s-ar fi putut dovedi periculoase pentru “galben-verzi”.

Unul dintre arbitrii care au scos-o pe FC Vaslui, anul trecut, din lupta pentru titlu, Ovidiu Hategan a “reusit” sã îsi punã din nou lumea în cap dupã prestatia de ieri. Oficialii “galben-verzilor” reclamã faptul cã centralul le-a permis giulestenilor sã practice un joc mult prea dur. Dacã eliminarea lui Milanov a fost corectã, aceeasi sanctiune ar fi trebuit sã primeascã si Alexa sau Deac, jucãtori ce trebuiau scosi de pe teren pe finalul meciului. Acestora li se mai adaugã si alte faze, de care întreaga brigadã este incriminatã. Mai precis, este vorba de golul anulat si de douã cornere transformate de tusieri în simple repuneri din coltul careului mic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.