spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Ștefan Bulgaru a făcut transplantul de celule stem, dar încă mai are nevoie de ajutor pentru a face și chimioterapie! (FOTO)

- Advertisement -
STRIGĂT DE AJUTOR… Un tânăr student bârlădean, de doar 19 ani, are nevoie urgentă de ajutor umanitar!

APEL DE MOȘ NICOLAE!… Un student de doar 19 ani, din Bârlad, și-a luat  inima în dinți  și a cerut disperat ajutor pentru a trăi! Acum câteva luni a fost descoperit cu o boală cruntă: cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv! Pentru a fi salvat, singura lui șansă a fost în Turcia, la o clinică, unde trebuit să achite 65.000 de euro, bani de care tânărul student nu dispunea, dar cu ajutorul părinților, a prietenilor și a apelurilor făcute de cotidianul Vremea Nouă care s-a adresat oamenilor cu suflet mare, pe data de 17 noiembrie s-a efectuat în Turcia transplantul! Ștefan se simte destul de rău, deoarece trebuie să urmeze chimioterapia, care este și ea costisitoare! Așa că încă mai are nevoie de ajutor! Un alt student bârlădean, Ștefan Alexandru Huțuleac, de 20 de ani, a scos la licitație pentru a-l ajuta pe Ștefan Bulgaru, un fanion și un fular ale fostei echipe FC Vaslui!

„Numele meu este Bulgaru Andrei-Ștefan în vârsta de 19 ani, și sunt student la Universitatea de științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, specializarea Controlul și Expertiza Produselor Alimentare! În urmă cu aproape un an mă simțeam, normal ca toată lumea, până când a apărut o mică durere la maxilar. Am crezut că totul vine de la un molar de minte ce dădea sa iasă, nu m-am panicat. Am început să iau calmante pentru a opri durerea, până când a devenit o durere insuportabilă. Am hotărât sa merg la dentist, iar acolo mi s-a spus că acel molar nu poate ieși și trebuie ajutat puțin cu o incizie. Am acceptat procedura și am făcut incizia și după câteva zile s-a format o infecție și am ajuns la urgente la Spitalul Clinic  „Sfântul Spiridon” din Iași. Acolo mi s-a spus că acel molar nu va ieși niciodată pentru că nu poate! Prin intervenție chirurgicală, molarul  a fost extras și după o perioadă de două săptămâni și câteva zile am fost externat și trimis acasă!”, scrie Andrei-Ștefan Bulgaru în postarea sa, de pe pagina de Facebook.

Boală incredibil de dură: cancer limfatic!

„Am ajuns acasa, durerile insuportabile au reapărut și iar am ajuns la urgente… unde acolo mi s-a luat o biopsie din valul palatin, rezultatul acesteia fiind cancer. Cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv. Am făcut 4 secvențe de chimioterapie, iar rezultatul acestora a fost nefavorabil.  Am  hotărât să lupt și am mers spre o clinica din Turcia unde șansele mele de recuperare sunt favorabile, acolo mi s-a spus că în 3-4 luni de zile voi pune 4 secvențe de chimioterapie, radioterapie și la final am efectuat, pe 17 noiembrie,  transplantul de celule stem! Costurile pentru acest tratament au fost enorme, de 65.000 de euro, cu mult peste veniturile familiei mele! Am avut nevoie de ajutorul vostru pentru a urgenta  situația… oferindu-mi o noua șansa la viața, orice sprijin cât de puțin a contat și țin să vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit!”, a spus Ștefan Bulgaru. Acesta este acum în clinica din Turcia, unde face ședințe de chimioterapie, care trebuie și ele achitate, iar Ștefam face apel din nou la noi, ca să finalizeze tratamentul. „Nu știu cât este suma, oricum nu atât de mult ca transplantul, dar tot mai am nevoie de oamenii care m-au ajutat!”, a mai spus Ștefan

Licitație pentru Ștefan!

Un student bârlădean, Ștefan Alexandru Huțuleac, a sărit din nou în ajutorul lui Ștefan Bulgaru și a scos la licitație câteva produse de colecție, din istoria echipei FC Vaslui. Licitația are ca scop salvarea lui Bulgaru Ștefan.

„Banii din urma licitației vor merge către Ștefan, care are nevoie de banuti pentru a-și achita costurile recuperării de după transplant. Acesta, împreună cu ajutorul vostru, a reușit să facă transplantul și acum urmează  recuperarea, starea lui de sănătate fiind una favorabilă. Licitația pentru  aceste produse pornește de la 400 lei, iar suma minimă cu care se poate plusa este de 50 lei. Vă rugăm respectuos să nu participați decât dacă considerați că vreți și puteți să ajutați! Mulțumim!  Licitația se va încheia vineri – 9 decembrie,  la ora 20.00, și vom anunța public  numele persoanei care și-a dorit cel mai mult produsele și care, totodată, a empatizat cu tânărul aflat în momente dificile”, a precizat Ștefan Alexandru Huțuleac.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.