10.2 C
Vaslui
02-apr.-2023

Ștefan cere disperat ajutor! Din păcate, timpul său este scurt, iar ajutorul trebuie dat rapid! (FOTO)

- Advertisement -

AJUTAȚI!… La doar 20 de ani, bârlădeanul Ștefan, student la Universitatea pentru Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” (USV) din Iași, se confruntă cu cea mai rapidă creștere tumorală întâlnită la oameni. După 4 ședințe de chimioterapie, rezultatul nu a fost cel așteptat așa că împreună cu familia, băiatul a plecat în Turcia, unde a mai făcut două cure de chimioterapie plus 25 de ședințe de radioterapie.

Apelul lui Ștefan către oamenii cu suflet mare!

„Am efectuat și un transplant de celule stem din propriul corp, dar și în urma acestuia am primit un rezultat nefavorabil – tumora a început iar să crească, devenind imună la tratamentele standard. Îmi doresc din suflet să nu renunț aici, la lupta mea de atâta timp cu această boală nemiloasă, dar din păcate nu mai avem fonduri. Părinții mei sunt depășiți, au făcut numeroase sacrificii împreună cu oameni inimoși pentru a mă ajuta să duc primul tratament la final… A venit rezultatul biopsiei și, din păcate, tumora s-a extins și pe partea dreaptă a maxilarului, afectând ganglionii submentali și submandibulari. Starea mea nu este una favorabilă. După finalizarea primei cure de chimioterapie am fost externat și trimis la hotel pentru a aștepta creșterea analizelor. Venind aproape zilnic timp de o săptămână la clinică pentru recoltare, simțeam că starea mea se înrăutățește pe zi ce trece. Aveam dureri care cedau la început la calmante, dar am ajuns să nu mai fac față decât la cele intravenoase. Gingia de pe partea dreaptă a maxilarului era extrem de inflamată și nu se știa din ce cauză. Am fost trimis să fac un RMN, iar punctulețul apărut pe partea dreaptă era țesut tumoral. Din cauza inflamației și durerilor am fost internat în spital. Acum aștept să mi se administreze o altă ședință de chimioterapie! Îmi doresc din suflet să continui această luptă. Nu pot să renunț aici! Simt că acest rezultat mai tare m-a ambiționat din punct de vedere psihic să scap de această boală atât de agresivă și nemiloasă!”, spune Ștefan, care încă are speranțe că viața sa va fi salvată!

Ștefan mai are o șansă în fața cumplitei maladii. Două luni de imunoterapie și un transplant de celule stem de la un donator. Costul ajunge însă la 80.000€, dincolo de orice posibilități pe care familia Bulgaru le-ar avea în viitorul apropiat. Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZĂ O INIMĂ”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele șTEFAN BULGARU

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Injectia de exterminare isi face treaba. Exista totusi solutii , renuntati repede la chemoterapie (tratament cu insecticid) si radio otravire… va salveaza dioxidul de clor aurul coloidal injectabil , vedeti link aici pe bitchute https://www.bitchute.com/video/tRENtUl9RdTm/
    LQC: Microscopic analysis of a drop of blood from a person „vaccinated” with Sinopharm

  2. Pe Ștefan cu toooată suma asta imensă, pe lângă cei pe care i-a cheltuit deja, trebuie să-l ajute cei care au promovat vacc.ul și l-au convins să se înțepe ! De acolo i se trage!
    Turcii știu că nu are șanse de scăpare, dar îl jumulesc de bani. Au de acum ocazii destule pt a lua banii românilor și a-i păcăli!
    De pompierul care a ajuns toot la turci din donațiile oamenilor, ce se mai știe??
    Păcat de tinerețea lui! Și de toți cei care au ”plecat ”deja prematur. Sănătate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.